[singlepic id=3837 w=101 h=133 float=left]FRÝDLANT – V roce 2003 byla na MŠ Komenského obnovena tradice masopustního průvodu. Postupně byly k této akci přizvány i ostatní zdejší MŠ. Po uzavření MŠ Komenského, jsme se rozhodli této pěkné a veselé akce ujmout a pokračovat v ní. Letos naše MŠ Jiráskova již po šesté organizuje masopustní průvod, do kterého přizveme všechny děti MŠ, přípravné třídy a 1. stupně ZŠ z Frýdlantu i frýdlantskou praktickou a speciální školu, dále děti z MŠ Kunratice, MŠ Zvoneček Hejnice a MŠ Habartice.

Masopust se bude konat v pátek 19. února 2010, masopustní průvod bude vycházet v 10 hodin od ZŠ Husova a masopustní rej vypukne v 10:15 hodin na náměstí před radnicí. V případě velice nepříznivého počasí si vyhrazujeme změnu termínu na pondělí 22. února 2009.

Chceme tuto tradici udržet a připomenou ji i těm, kteří si ji pamatují z mladých let. Budeme rádi, když se k nám připojí co nejvíce milovníků starých tradic. Chvceme, aby se tímto zpestřil život dětí i obyvatel v našem městě. Všichni jste srdečně zváni.

MŠ Jiráskova

ZDROJ: http://www.mesto-frydlant.cz/cs/archiv/archiv-2010/masopustni-rej-2010.html

Pin It on Pinterest