[singlepic id=3849 w=101 h=133 float=left]JABLONEC NAD NISOU – Kouzelník Zdeněk Bradáč běhal a tančil ve sněhu naboso! Trénuje tak na nové světové rekordy.   Jablonec nad Nisou – Do přípravy nových a ještě více poutavějších rekordů se vrhnul kouzelník Zdeněk Bradáč (22), který se stále zotavuje z nedávného čtyřiadvacetihodinového maratonu v únicích z policejních pout. Rány na zápěstích se mu ještě nezahojily a proto se místo žonglování prozatím věnuje otužování. To je součástí jeho přípravy na nový světový rekord, který se štípajícím mrazem a pevnou vůlí velice úzce souvisí. O co přesně půjde, jablonecký mág zatím prozradit nechce.

Protože hezké počasí tréninku přálo, vyjel Zdeněk do Jizerských hor, kde se procházel půl hodiny bos. Když přitom předváděl i taneční kreace, míjející běžkaři jen nevěřícně kroutili hlavou. Přesvědčit se můžete zde: http://www.youtube.com/watch?v=N7XjjPL-1_E&feature=player_embedded

Z posledního rekordu s pouty (13.2.2010) si Zdeněk Bradáč odnesl několik oděrek, otlačené a namožené lokty a zápěstí. Bez ohledu na to ještě ve stejný den, po úspěšném dokončení rekordu a 40 hodinách beze spánku, jel na kouzelnické představení, na kterém dokonce i žongloval. Neodmítl ani pozvání do Snídaně s Novou, kde spoutal moderátory a předvedl jeden ze svých nejlepších karetních triků. Také začal spolupracovat na natáčení reklamy na zbrusu nový mobilní telefon. „Je to další mobil z generace SmartPhonů. Líbí se mi, že není tak velký jako iPhone,“ říká kouzelník, který s telefonem předvede v krátkém spotu brilantní manipulaci s novým produktem.

Kouzelník Zdeněk Bradáč, který na sebe už několikrát upozornil svými zápisy do Guinnessovy knihy rekordů (v oboru žonglování, karetní manipulaci a eskapologii – únicích), se v letošním roce připravuje na ještě neuvěřitelnější výkony! Chce překonat více rekordů, než za poslední tři roky a poté se hodlá plně věnovat kouzlům. „Rozhodl jsem se i letos věnovat hodně času lámání světových rekordů a rád bych jich do konce roku držel současně 25,“ říká nejúspěšnější český lamač rekordů. V letošním roce se chystá například žonglovat se čtyřmi míčky pod vodou nebo uniknout ze svěrací kazajky.

www.magicZBspace.com

ZDROJ:

Jan Král
zástupce pro média

Tel. 774 321 744
e-mail: kral.media@gmail.com

Pin It on Pinterest