[singlepic id=4601 w=101 h=133 float=left]STORY CAFÉ / ŠTĚK / LIBEREC – Milí přátelé, ráda bych vás upozornila na zajímavý koncert ve STORY café v Pražské ulici v Liberci. (Starší ročníky slyšte, STORY café je to naproti bývalé Jiskře a vy mladí budete znát Babku a Brouka:-) ) Pokud budete bloudit tento pátek libereckými ulicemi a nebudete tak úplně vědět, kam zapadnout, tak si přijďte třeba poslechnout mého kamaráda Jakuba Hlobila, který je fakt dost zajímavá existence, aspoň po stránce hudební…

Kromě jiného, viz níže, hraje právě v pátek 26.3. od 20.00 s kapelou THE GIG PIGS – Funk samba groove – saxofon, osmitrunná kytara, bicí – ve STORY café. Přeji vám pěkný páteční večer ač se zastavíte nebo ne.

Štěpa Kašparová

Jakub Hlobil

Všestranný muzikant s mnohaletou praxí. Od roku 2004 jako jediný v Čechách propaguje hru na osmistrunnou kytaru. S tímto unikátním nástrojem figuruje například ve skupině Plankton nebo nedávno vzniklé kapele The Gig Pigs. Není nováčkem ani ve světě brazilských perkusí. V letech 2002 – 2009 působil ve známé skupině TAM-TAM Orchestra bubeníka Miloše Vacíka. Dnes je členem formace Barrel Battery a věnuje se zde hře na tamborim, caixu a surdo. Je tvůrcem úpěšných hudebně vzdělávacích programů pro střední školy. Za 9 let existence pořadu odehrál více jak 350 výchovných koncertů, které školákům představily vývoj jazzové hudby a popu od 50-tých let 20. století.

www.barrel.cz

www.plankton.cz

Pin It on Pinterest