krasohledV krasohledu se rozkládá a opět skládá obraz vnějšího světa, zrovna tak dílna kombinuje různé techniky a postupy, vytváří nové varianty a kombinace známých kreativních postupů, při kterých vznikají nová dílka pro radost z tvoření i obdarování druhých.
Dílna tak nabídne pestrou, přitažlivou činnost s mnoha překvapeními zrovna jako nabízí tajemný pohled do krasohledu. Činnost je nasměrována     k rozvoji tvůrčích potenciálů v každém člověku.  Dílna je otevřená všem zájemcům o tvůrčí činnosti – dětem, dospělým i lidem staršího věku.
K = kreativita
R = radost z práce
A = aktivita
S = spontánnost
O = otevřenost všem
H = hravost (tvořivá práce je především hravá a hravost by se z ní neměla nikdy ztrácet)
L = lidskost
E = empatie
D = dovednosti (získávání dovedností)

PONDĚLÍ: kreativní dílny pro děti předškolního věku 3,5 – 6 let                                                                   16.00- 17.00 hodin – náplní programu je zajímavá forma procvičování grafomotorických cviků a seznámí s různými druhy                                                    materiálu(malování kuličkou, obrázky z písku, přírodních materiálů, drátku, aj.) a výroba originálních                                       výrobků. Dílna je vybavena převážně ergonomicky tvarovanými pomůckami odpovídajícímu věku.                                                                                                                                                          Cena: I. pololetí-   září 2011- leden 2012                                            600 Kč (platba pro dva sourozence 700 Kč)

ČTVRTEK:           kreativní dílny pro děti I. stupně ZŠ                                                                                                   14.00- 15.30 hodin – náplní programu je seznámení s různými rukodělnými technikami (tvoření z přírodních materiálů,                                          pletení z pedigu, ruční šití filcových dekorací, mozaika, scrapbook, výroba šperků, aranžování, výroba                                   ručního papíru, aj.). Dílna je vybavena převážně ergonomicky tvarovanými pomůckami  odpovídajícímu věku.                                     Cena: I. pololetí- září 2011- leden 2012                                           800 Kč (platba pro dva sourozence 1000 Kč)

kreativní dílny pro děti předškolního věku 2 – 3,5 roku                                                                16.00- 17.00 hodin – náplní programu je zajímavá forma procvičování grafomotorických cviků a seznámí s různými druhy                                    materiálu. Dílna je vybavena převážně ergonomicky tvarovanými pomůckami odpovídajícímu věku.                                                                                                                                                               Cena: I. pololetí-  září 2011- leden 2012                       600 Kč (platba pro dva sourozence 700 Kč)

PÁTEK:                 kreativní dílny pro děti II. stupně ZŠ                                                                                                 15.30- 17.00  hodin                                                                                                                                                                (každý třetí pátek v měsíci do 18.30 hodin) – náplní programu je seznámení s různými rukodělnými technikami (tvoření z přírodních materiálů,                                          pletení z pedigu, ruční šití filcových dekorací, sítotisk, křišťálová pryskyřice, mozaika, scrapbook,                                                           výroba šperků, mýdel, svíček, aranžování, výroba ručního papíru, aj.)                                                                                                           Cena: I. pololetí- září 2011- leden 2012                                  1000 Kč + doplatek za některý spotřebovaný materiál

kreativní dílny pro ženy od 18 do 99 let                                                                                        17.15 –  21.00 hodin – náplní programu je seznámení s různými rukodělnými technikami (tvoření z přírodních materiálů,                                          pletení z pedigu, ruční šití dekorací, sítotisk, křišťálová pryskyřice, mozaika, scrapbook,                                                                             výroba šperků, mýdel, svíček, aranžování, výroba ručního papíru, aj.), výroba originálních bytových                                      dekorací a dárkových předmětů. Jedinečná možnost výroby nápadů vzniklých v Krasohledu.                                                 Cena je záloha 150 Kč za blokování místa + individuální doplatek stanovený předem

SOBOTA:             kreativní dílny pro ženy od 18 do 99 let každou třetí sobotu 9.00 – 17.00 hodin

Cena je záloha 150 Kč za blokování místa + individuální doplatek stanovený předem

Dílny se konají v Základní škole Raspenava, Fučíkova 430 a jsou zahájeny v druhém zářijovém týdnu (od 5.9. 2011) pro všechny zájemce, bez rozdílu místa bydliště. Zapojit se můžete i v průběhu roku.

Kontakt: gms:+420 776 665 336 / mail:pavla@krasohled.info                           www.krasohled.info nebo pavla.petrnouskova@email.cz

Uhrazení platby do konce září (popřípadě může být po domluvě posunuta). Z důvodu udržení kvality je program pro maximálně       12 osob, proto je nutné se nahlásit předem!

Pin It on Pinterest