Frýdlant Frýdlantsko Singltrek Jizerské Libverda Hejnice Raspenava FrýdlantskýTisková zpráva leden 2012. Skupina CiS uzavírá rok 2011 s rekordními čísly CiS ELECTONIC GmbH, Krefeld und CiS SYSTEMS s.r.o., Nové Město p.S. CiS-Pressestelle, Peter M. Wöllner, leden 2012. CiS skupina s hlavním sídlem v Krefeldu a výrobními pobočkami v Čechách ukazuje svou sílu i během přechodně ohrožující eurokrize. V roce 2011 se obnovil růst příjmu zakázek, obratu a stav zakázek s kabelovou konfekcí, elektromechanickými stavebními komponenty a systémovou technikou. Příjem zakázek narostl téměř na 30 mil. € a tím leží o 20% výše než v předchozím roce. Na tomto úspěchu se podílejí spolupracovníci podniku a jsou tím vysoce motivováni přinášet zákazníkům vysoké výkony CiSu. Bez důvěry známých zákazníků ve stabilitu a výkonové schopnosti CiSu a jejich zaměstnanců by tohoto úspěchu nemohlo být dosaženo.

Vstup zakázek, jakožto skutečný indikátor pro vývoj obratu příštích měsíců, znatelně vzrostl především v druhé polovině roku 2011. Dobré výsledky obchodu daly příležitost pro dodatečné strategické investice.

Vedle organického růstu zesílil CiS v roce 2011 také díky novému stanovišti v Ostwestfallen-Lippe. V Bad Wünnenberg u Paderbornu založila firma CiS nově své další sídlo a podílí se zde na firmě Newcab GmbH. Newcab je flexibilní, regionální firma, která nabízí kabelovou konfekci a systémovou techniku. Obě aktivity byly rozvinuty na základě know-how nositele, bývalého kabelového konfekcionáře PaderTegu GmbH, který vešel do insolvence.

CiS jakožto značkový konfekcionář sází na kvalitu, rychlost a spolehlivost svých služeb vůči zákazníkům v oblasti strojírenství, automatizace, medicínské techniky, řídící, měřící a regulační techniky, transportní a dopravní techniky stejně jako nově energetické techniky a techniky využívané v oblasti životního prostředí. Za své výkony byla firma CiS v nedávno vícekrát svými zákazníky pozitivně hodnocena a oceněna. Především ocenění firmy SIEMENS AG, Industry Sector Mobility Infrastructure Logistics, Konstanz předávané v Dornierském muzeu ve Friedrichshafenu na začátku roku 2011. Listinou zde bylo oficiálně potvrzeno, že CiS podává vynikající výkony, čímž dokázalo, že patří mezi nejlepší.

 

Pin It on Pinterest