Rádi bychom prostřednictvím tohoto blogu trochu podpořili vaše pozitivní myšlení, chceme vám zde ukázat, jak ledacos jde i jinak, a jak každý jednotlivec může měnit svět…. Ale především ukazovat svět z té lepší stránky. A tak budeme rádi, když se občas zastavíte a omrknete, zda je nový díl Pozitivní frekvence naladěn.

Čím začít?

Tak třeba Jaroslavem Duškem, který umí tak krásně sdělovat moudrost, snadno pojmenovávat věci pravým jménem a přitom je stále vtipný:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaroslav Dušek zde mluví o tom, jak to všechno začalo, jak jsme postupně dávali přednost učení a snažili se být tím, čím nejsme, nasazovali jsme jednu masku za druhou a teď se divíme, v jakém nesvobodném světě vlastně žijeme… Inu…. je čas odhazovat masky, a odnaučovat se to, co jsme se tolik let učili 🙂 Hodně veselých zkušeností s touto bohulibou proměnou přeji nám všem.

A ještě něco, znáte úžasný projekt s názvem „Každý den zázrak“?  Objevila jsem ho celkem nedávno a moc mne zaujal. Každý den se zde můžete inspirovat jednou výzvou pro malou změnu onoho dne.  Ten nápad se mi moc líbil a je to úžasné, když hodně lidí ve stejný den plní onu jednu a tu samou výzvu.

Najdete zde NA KAŽDÝ DEN ZÁZRAK a můžete si je na každý den nechat zasílat za pidi poplatek e-mailem. Na facebooku jsou též, ZDE

Laura a Pozitivní frekvence přeje všem krásný zbytek dne , a to nejen na Freedlantsku 🙂

Pin It on Pinterest