Velkého soustaZdravím Vás všechny opět na Pozitivní frekvenci, máte správně naladěno.

Mám pro vás dneska přímo skvostné video! Týká se svatby. Poslední dobou se ke mně dostávají pořád nějaké zprávy o svatbách. Kolegyně z divadla se bude vdávat, a to zrovna zkoušíme novou hru „Úžasná svatba“. A přítelův kamarád v Istanbulu se bude také ženit. Nedávno jsme to zrovna probírali, nevěděl totiž, jak originálně svou milou požádat o ruku. Když už zrovna chtěl navštívit její rodiče a byl psychicky připraven, najednou mu to připadalo fádní a rozhodl se odložit to na víkend jiný, romantičtější. Pak vymyslel večeři v nobl restauraci – což mi teda taky nepřipadá dvakrát originální. No… někdo holt má dar kreativity a někdo se prostě nechce příliš vymykat konzervativní společnosti, ve které se pohybuje.

Ve videu je žádost o ruku a je mimo jiné také důkazem toho, že kreativita nezná mezí. Že když má někdo parádní nápad v tzv. stylu „velké sousto“, tak má šanci vzniknout úžasná věc, protože k dílu přiloží ruce třeba i přátelé a rodina.

To je prostě fajn, že díky lásce a spolupráci mohou přicházet na svět velké věci! Možná si více užijete česky otitulkovanou verzi, klikněte ZDE.
Tak si video pěkně vychutnejte a přeji hezký víkend nejen na Freedlantsku.

Laura

 

Pin It on Pinterest