Dobrý den,kurz plavání

v týdnu od 17. 2. 2014  začínáme další kurzy plavání dětí v Antonii ve Frýdlantu.

Kurzy se budou konat opět vždy v úterý a ve středu v dopoledních i odpoledních hodinách. V případě většího počtu zájemců také ve čtvrtek dopoledne.

První lekce proběhnou 18. 2., resp. 19. 2. 2014.

Kojenci a batolata – tedy plavání dětí s rodiči: kurz začíná v týdnu od 17.2. a končí v týdnu od 21.4., tj. 10 lekcí (plave se i o jarních prázdninách) se systémem náhradních hodin.

Cena je 2000,- Kč. Ti co budou absolvovat třetí a další kurz bez přerušení platí 1800,- , stejně tak druhý a další sourozenec v případě dvou a více dětí.

Plavání dětí bez rodičů: kurz bude zahájen také v týdnu od 17.2. a potrvá do konce školního roku, tj. 19 lekcí. Cena za celý kurz je 3040,-kč, tedy 160,-Kč za lekci. U těchto kurzů není zaveden systém náhradních lekcí, není tedy nutné nepřítomnost omlouvat. Doporučujeme však informace o nepřítomnosti posílat, protože v tom případě můžeme nabídnout možnost nahrazení zameškan&ea cute; lekce, když si rodič o tuto lekci požádá a mi budeme mít informaci o  tom, že v daný termín bude na lekci volné místo. V případě dlouhodobé nepřítomnosti (3 a více po sobě jdoucích lekcí) z důvodu nemoci či jiných vážných komplikací bude situace individuálně řešena.

V případě většího počtu nových zájemců se v Antonii uskuteční schůzka s rodiči. Je určena zejména pro rodiče nových plaváčků (ale zvaní jsou všichni :-)) a budete na ní seznámeni s prostory bazénu, provozním řádem a zejména s hygienickými a bezpečnostními zásadami a systémem omlouvání a nahrazování lekcí. Pokud bude, budeme Vás o n&ia cute; včas informovat.

Platbu za kurz můžete uskutečnit hotově na informační schůzce nebo na první lekci, případně převodem na účet

č. účtu: 78-6189570257/0100 KB

částka :

2000,- kurzy plavání s rodiči (kojenci, batolata)

3040,- kurzy plavání bez rodičů (předškoláci) …případně lze po předchozí dohodě zaplatit 2000,- před zahájením kurzu a doplatek do konce dubna.

Do zprávy pro příjemce prosím uveďte jméno a příjmení dítěte.

Pokud se rozhodnete Vaše dítě na kurz přihlásit, prosím Vás o informaci, který den a čas by Vám vyhovoval – nejpozději do konce ledna! a následně o vyplnění přihlášky.

Přeji hezké dny a těším se případně na viděnou ve vodě :-)

Ing. Bc. Gabriela Čavojská

organizace a vedení kurzů plavání dětí

tel.: 774 694 296

gabriela.cavojska@atlas.cz

www.plavanifrydlant.cz

Pin It on Pinterest