untitled

LIBERECKO – Původně podezřelý kufřík na čerpací stanici Agip v Londýnské ulici je zpět v rukách svého majitele. Zapomnětlivý řidič se pro něj ještě v sobotu večer vrátil.

Původně podezřelý kufřík, který se nacházel u jednoho ze stojanů čerpací stanice Agip na Londýnské ulici v Liberci, je nyní zpět v rukách svého majitele. Sedmašedesátiletý muž cizí státní příslušnosti se v sobotu večer vrátil zpět na čerpací stanici, aby našel svůj zapomenutý kufřík. Ten na čerpací stanici zapomněl ve chvíli, kdy hledal v kufru svého vozidla české peníze na zaplacení. Při hledání si svůj kufřík s osobními věcmi a penězi vyndal a položil na zem vedle vozidla, na který však následně zapomněl a z místa již odjel bez něj. Než si stačil uvědomit jeho ztrátu a vrátit se tak pro něj zpět, jeho nález na čerpací stanici způsobil pořádný rozruch. Když se však nakonec ukázalo, že v kufru jsou pouze osobní věci, kancelářské potřeby a peníze, policisté nalezený kufřík zajistili.

Ve večerních hodinách se na policejní služebnu Obvodního oddělení Liberec – Centrum přihlásil ke kufříku jeho majitel. Muž měl velké štěstí, že jeho kufřík skončil právě v rukách policistů, neboť jak se později ukázalo, byla v něm kromě osobních věcí, dvou fotoaparátů, velká finanční hotovost ve výši necelých 33 tisíc EUR, v přepočtu necelého 1 miliónu korun. Tuto částku měl jejich majitel určenou na obchody, které jej v následujících dnech čekaly. Muž tak nepřišel ani o korunu a všechny věci mu policisté v pořádku vrátili.

Zdroj: Policie ČR

Pin It on Pinterest