finale2

Soustředění finalistek Miss Liberec Open 2014, které je naplánováno na začátek dubna tohoto roku, tentokrát proběhne na Frýdlantsku. Dvanáct krásných finalistek regionální soutěže bude po celé tři dny hostit zbrusu nový čtyřhvězdičkový Antonie hotel Frýdlant s wellness, spa i komplexním sportovním zázemím.

V tuto chvíli jsou již všechny finalistky Miss Liberec Open 2014 dobře známy, děvčata mají za sebou profesionální focení promo fotografií a finálový večer, který připadne na 26. dubna 2014, je stále blíž a blíž. Nejtěžší část soutěže mají finalistky teprve před sebou.

Kromě společenských událostí, večeří, setkání s partnery, návštěv po Libereckém kraji i módních přehlídek je pro dívky připraveno třídenní soustředění, během kterého se děvčata budou učit správně chodit, nacvičovat volné disciplíny i choreografie. „Během těchto tří dnů dívky čeká také exkluzivní focení, na které se všichni moc těšíme. Víc ale prozrazovat zatím nebudeme,“ doplňuje výčet aktivit ředitelka soutěže Veronika Šťastná.

Finalistky se na třídenní soustředění odeberou do regionu Frýdlantska, kde je pro ně připraven čtyřhvězdičkový hotel Antonie, který nabízí ubytování, restauraci, wellness a spa služby a komplexní sportovní zázemí.

 Během tří náročných dnů bude finalistkám k dispozici wellness a spa v podobě   finské sauny, infra sauny, whirpool, plaveckého bazénu, ochlazovacího bazénku nebo také venkovního eko koupacího jezírka s 20 metrovou plaveckou dráhou.

Pro ty, které rády odpočívají aktivně, je v hotelu možnost hrát squash, badminton, tenis nebo využít hotelový fitness, který je vybaven exkluzivními kardio a posilovacími stroji.

„Soustředění předchozího ročníku soutěže se uskutečnilo v Liberci, tentokrát se přesouváme na Frýdlantsko, čímž chceme také prezentovat, že soutěž Miss Liberec Open je skutečně pro celý Liberecký kraj. Našim cílem je, aby finalistky poznaly co nejvíce míst Libereckého kraje a podpořily tak kraj jako celek,“ vysvětluje výkonný producent Pavel Jakubec.

Zdroj: Missliberec.cz

Pin It on Pinterest