20143131119265868Prestižní anketa o nejlepší sportovce jednotlivých okresů Libereckého kraje se blíží ke svému závěru. Vyhlášení Nejúspěšnějšího sportovce Libereckého kraje se koná v pondělí 17. března od 19 hodin tradičně v Divadle F. X. Šaldy v Liberci.

Slavnostní večer pod záštitou hejtmana LK Martina Půty, spolu s ním se akce zúčastní statutární náměstkyně hejtmana LK Zuzana Kocumová a náměstci hejtmana Hana Maierová a Marek Pieter, má vždy bohatý kulturní doprovodný program, kde nechybí přední umělci. V letošním roce se oceněným sportovcům a divákům na pódiu představí Kamila Nývltová, Josef Vágner a Bek ofis. Moderuje Radek Šilhán.

Pořadí ankety za rok 2013 na Jablonecku suverénně ovládla biatlonistka Gabriela Soukalová, na Liberecku kapitán fotbalového Slovanu Liberec Radoslav Kováč byl v loňském roce skutečnou oporou týmu v lize i evropských pohárech, na Semilsku dominoval skokan na lyžích Roman Koudelka a na Českolipsku již podesáté ve své kariéře plavkyně Petra Chocová.

V loňském roce se nejlepší sportovkyní Libereckého kraje stala biatlonistka Gabriela Soukalová. Kdo zvítězí letos, se dozvíme již v pondělí.

Zdroj: Regiony24.cz

Pin It on Pinterest