Propagujte_Liberecky_kraj_prostrednictvim_Ekomapy_Ceske_republiky__mediumZapojte se do propagace ekologických objektů a projektů v Libereckém kraji na Ekomapě ČR. Vkládání na http://www.veronica.cz/ekomapa  je snadné, intuitivní a nezabere příliš času. Služba je navíc bezplatná.

Uživatelům kromě samotného vkládání nabízí i tipy na zajímavá místa vhodná pro výlety nebo informace, kde najdou například vegetariánské restaurace, lesní školky nebo další objekty.

Ekomapu ČR vytvořil a spravuje Ekologický institut Veronica. Interaktivní ekomapa je určena všem obyvatelům, kteří se chtějí seznámit s různými službami, možnostmi, ale i krásami, které úzce souvisí se životním prostředím a přírodou. Na této stránce lze najít organizace, které se zabývají životním prostředím a jeho ochranou, prodejny biopotravin, které nejsou součástí nadnárodních řetězců, místa prodeje lokálních potravin, mlékomaty, cykloservisy, sběrná střediska odpadů, stejně jako zajímavé naučné stezky, útulky pro zvířata nebo mapy slaměných domů.

Dědková Markéta
marketa.dedkova@kraj-lbc.cz
485226324 / 739541624

Zdroj: Liberecký kraj

Pin It on Pinterest