untitledLIBEREC – Ve čtvrtek 27. března 2014 se stala v ulici Na Pískovně před Mateřskou školou Beruška dopravní nehoda, při které Škoda Fabia srazila 8letou dívku.

Ve čtvrtek 27. března 2014 se krátce před půl druhou odpoledne stala v Liberci, v ulici Na Pískovně dopravní nehoda, při které byla lehce zraněna 8letá dívka. Ve směru od ulice Vrchlického jel řidič se Škodou Fabia, který měl namířeno do ulice Sokolovské. Do jízdní dráhy mu však náhle od jednoho z domů vběhla 8letá dívka. Řidič již střetu s dívkou nedokázal zabránit a dívka po nárazu upadla na zem. Při nehodě utrpěla lehké poranění, se kterým ji následně vozidlo zdravotnické záchranné služby převezlo na ošetření do Krajské nemocnice Liberec. Ještě před odvozem dívky do nemocnice se řidič osobního vozidla i dívka na místě podrobili orientačním dechovým zkouškám na alkohol přístrojem Dräger, jejichž výsledky byly v obou případech negativní.

Dopravní policisté se obracejí na případné svědky této události. Pokud se najde nějaký svědek, který tuto nehodu viděl, může svoje informace sdělit policistům na bezplatnou tísňovou linku 158 nebo na dopravní inspektorát policie Liberec na telefonní čísla: 974 466 251 nebo 974 466 250. Pomůže tak přispět k objektivnímu posouzení dopravní nehody.

Zdroj: Policie ČR

Pin It on Pinterest