slamak19

Máte-li doma malé děti, které je těžké zabavit, vydejte se s nimi do přírodního zábavního areálu Šťastná země. Tento víkend se v areálu ve 14:00 hodin koná slavnostní otevření lanového centra spojené s koncertem Ivana Mládka a Banjo bandu od 17:00 hodin. Těšit se se svými dětmi můžete také na upálení slaměného draka a dalších soch z loňského roku.

Kdy – So| 3. května 2014
Kde – Šťastná země, Turnov
Od – 11:00 hod.

Vstupné 90,- Kč.

Šťastná země = šťastné děti

Přírodní zábavní dětský areál Šťastná země nabízí návštěvníkům nejenom originální programypodpořené množstvím doprovodných aktivit, ale také dřevěný hrad, trpasličí vesničkuhoupačky,prolézačky, či pískové rýžoviště s pravými českými granátky, a také oblíbené vzduchové trampolíny a prožitkový Geopark.

Sobotní program:

11:00 – animační program
14:00 – otevření Lanového centra
17:00 – koncert Ivana Mládka a Banjo bandu
po skončení koncertu – upálení slamněného draka a dalších soch

Co na děti v areálu čeká

Zábavní prvky společnosti Tomovy parky s. r. o. vyráběné z akátového dřeva.
Vzduchová trampolína jež láká pokaždé k vyzkoušení krátkodobého odpoutání se od gravitace. Skákání vede k motorickému vývoji a udržení stabilní hmotnosti. Trampolíny mají jednoduše úspěch všude tam, kde se pohybují děti i dospělí.
Prožitkový Geopark, který se nachází ve spodní části areálu Šťastná země (les a údolí). Je to dobrodružná, hravá i poučná stezka s interaktivními prvky, která je příspěvkem k rozvoji Geoparku Český ráj. Zaujme všechny návštěvníky areálu od hravého dětství až po rozumné stáří.
Dále se v areálu nachází i další atrakce, za které se platí místní měnou – tzv. čtyřlístky. Jeden čtyřlístek je 20 Kč.
AQUAZORBING – 3 čtyřlístky (60 Kč)
JÍZDA NA KONÍCÍCH – 3 čtyřlístky (60 Kč)
JÍZDA NA ELEKTROVOZÍTKÁCH – 3 čtyřlístky (60 Kč)
AIRSOFTOVÁ STŘELNICE– 2 čtyřlístky (40 Kč)
MINIGOLF– 2 čtyřlístky (40 Kč)
MALOVÁNÍ NA OBLIČEJ – 2 čtyřlístky (40 Kč) – během akcí
STŘÍKANÉ TETOVÁNÍ – 2 čtyřlístky (40 Kč) – během akcí
ODLÉVÁNÍ SVÍČEK – 2 čtyřlístky (40 Kč)
TVŮRČÍ DÍLNY – během akcí
LEZECKÁ STĚNA– 2,5 čtyřlístku (50 Kč) – pouze během Slamáku

Doprava do areálu

Autem: pokud pojedete od Jičína, nebo Turnova odbočíte v obci Radvánovice směr Štěpánovice. Vjezd na parkoviště je asi 100 metrů nad areálem Šťastné země. Při cestě směrem od Rovenska pod Troskami projedete obcí Štěpánovice a okolo vepřína. Parkoviště uvidíte po levé straně.
Vlakem: kdo se rozhodnete cestovat vlakem, nejblíže areálu je vlaková zastávka „Hrubá skála“ (asi 500m). Od zastávky se vydáte do kopce okolo samoobsluhy, přejdete hlavní silnici (Turnov – Jičín) a na další křižovatce se dáte vpravo. Půjdete kolem pošty, kde již po pravé straně uvidíte náš areál.
Autobusem: autobus vás doveze nejblíže na zastávku „Karlovice-Radvánovice“ , na hlavní silnici (Turnov – Jičín). Dále viz cesta od vlaku.
Šťastná země - mapa

Pin It on Pinterest