timthumb.php

Milí přátelé,

v sobotu 7. 6. 2014 proběhl na Singltreku pod Smrkem výukový program Jeden den s lektorem. Skoro to vypadalo, že se nám počasí snažilo vynahradit květnový termín Jednoho dne s lektorem, který celý propršel. Tentokrát mohli všichni účastníci v klidu vytáhnout kraťasy a dresy s krátkým rukávem. V sobotu ráno se jich u Singltrek Centra sešlo jedenáct s doprovodem dvou polských novinářů z časopisu Voyage.  Po celý den se jim věnovali lektoři Honza Tandler s Jakubem Šosvolem a snažili se jim předat vše, co se za jeden den dá stihnout.

Ranní trénink byl tradičně rozdělen na dvě skupiny. Jedna, složená tentokrát téměř výhradně z polských bajkerů, se po půlce dopoledne strávené na dřevěných lávkách, dropu a houpačce vystřídala s druhou ryze českou na pumptreku. To už slunce začalo opravdu nabývat na síle a tak se obě skupiny posilněné úžasným rizotem z kuchyně Honzy Masopusta vydaly do stínu lesa na stezky Singltreku.

Už na Rapickém okruhu pokračovaly lekce správné techniky jízdy v náročnějších nebo typických úsecích stezek, kde měli všichni účastníci možnost okouknout správné průjezdy zatáčkami nebo uvést do praxe pumpování naučené na pumptreku. Kromě toho jim lektoři vysvětlili a názorně předvedli, jak důležité je správné nastavení kola a především pak jeho kokpitu.

Po 20 absolvovaných kilometrech se celá skupina vrátila na závěrečný, zasloužený drink do Singltrek Centra, kde ale i po oficiálním zakončení ještě řada z účastníků investovala poslední zbytky sil do tréninku na pumptreku, oblíbeném velbloudovi a dropu.

Děkujeme všech účastníkům a doufáme, že si Jeden den s lektorem pořádně užili a že jim nově nabyté zkušenosti a dovednosti umožní více si užít jízdu v přírodě, zvýší jejich sebevědomí i bezpečnost při jízdě na kole.

Moc se na Vás těšíme na dalších termínech výukových programů Singltrek CentraSingltrek Campech a Dnech s lektorem!

Zdraví vás a na viděnou se těší

tým Singltrek Centra a hlavní Singltrek lektor Honza Tandler

 

Pin It on Pinterest