kapicka

V květnu t.r. jsem byl na zajímavé konferenci pro sestry, docela jsem si to užíval, viděl jsem po dlouhé době známé a kamarádky. Jedna z přednášek o výhodách očkování proti HPV mne donutila k impulsu napsat.

Každý lékař má povinnost seznámit o rizicích a nejasnostech jak léků, tak očkovacích vakcín. Rodič, dospělý jedinec má právo se rozhodnout, zcela svobodně, zda si ten zvířecí odpad nechá do těla píchnout. Nic více, nic méně.

Vsadím se o koších buchet, že se doktoři nechlubí dohodou EU s farma mafií, že výrobce a dodavatel vakcín (vakcína není lék, POZOR) nemá právní odpovědnost za smrt, vedlejší negativní účinky a poškození zdraví. De facto stát nenese právní odpovědnost za péči o takto zmrzačené jedince. To málo ke kontextu situace.

Původcem lidského papilomaviru není jeden kmen, jak si mnozí z nás myslí, ale jejich více jak stovka, a zde je potíž. Očkování je jen na kmen 6, 11, 16, 18. Na 2-4 kmeny!!!!!!! Potlačením těchto virů dochází k rozvoji agresivity jiných kmenů, tzv. boj o přežití. Kdo to odnese? ŽENA, DÍVKA. Některé studie zjistily, že ženy, které byly očkované do 3 let z 80% mají jiný a mnohem agresivnější formu rakoviny děložního čípku. Jestli pak Vám to gynekolog, ženy, říká?

Jedinou možnou ochranou a prevencí je posila přirozené imunity, očista organismu od těžkých kovů, chemikálií a toxinů. Dále výchova k sexuální zdrženlivosti, partnerská důvěra, a někdy i ten kondom, ač i ten toho moc neochrání. Nikoliv chvála promiskuitě již na školách, devastace zdraví a reprodukce žen zhoubnou antikoncepcí, nechráněný sex, drogy, alkohol. To jen podpoří rozvoj jiných chronických onemocnění, včetně rakoviny. Dále kvalitní výživa, hygiena, a dobré sociální zázemí a vazby.

Co nám tedy lékaři nabízejí za vakcíny?

Silgard, Gardasil, Cervarix.

Co tyto vakcíny obsahují?

Kvasinkové buňky

síran hlinitý

chlorid sodný

boritan sodný

hydroxid hlinitý

zbytky hmyzího trusu, buněk, viry a bakterie hmyzu a jejich mutace

cizí DNA spouštějící jiné druhy rakovin (5-7)

těžké kovy a chemikálie neznámého druhu.

Vlastní úžasný virus se množí v těle housenky papající zelí, Trichoplusia ni.

 

Vedlejší účinky očkováním HPV virem?

Bolestivost či zčervenání v místě vpichu toxinů

otok končetiny

bolesti hlavy – kontaminace toxinů a otrava mozku

únava, bolesti svalů, kloubů, horečky, bolesti břicha, zvracení

mdloby a kolapsy organismu na intoxikaci více jak u 50% očkovaných

kopřivka.

Jakékoliv očkování spouští autoimunitní a destruktivní reakci, při které dochází k poškozování CNS a vlastní imunity organizmu. Tedy k rozvoji alergií, ekzémů, astmatu, poruchám štítné žlázy, artritidě, zánětům očních nervů, střev – ulcerózní kolitida, Crohnova choroba, roztroušená skleróza. U těhotných žen je vysoké riziko vývojových vad plodu. Dále může být porucha krevní srážlivosti, porucha vývoje bílých krvinek, zduření lymfatických uzlin, embolie, encefalitida, Guillaumův-Barrého syndrom, ochrnutí, atd..

Někteří lékaři a výrobci vakcín jsou ještě dál. Doporučují očkovat HPV virus současně s hepat B, A, mírná teplota či alergo, není důvodem neočkování, očkují se jedinci, kteří jsou ze zákona vyřazeni z očkování, očkují se děti, které jsou po hospitalizacích z anafylaktického šoku, nespecifické meningitidě v rozporu se zákonem. Prachy nade vše. Zajímavá je kombinace vakcinace a potlačovači reakce na otravu a toxicitu organismu v podobě panadolu či paralenu nebo brufenu. Tato kombinace zcela ochromí vlastní obranu těla. Volný vstup do těla bez obrany je připraven.

O podvodech a manipulaci s se studiemi očkování nemluvě. Škoda mluvit. Vakcíny nejsou stanovené podle hmotnosti jedince, ale dostávají je všichni bez rozdílu stejně.

Očkování nechrání!

Očkování nepomáhá!

Očkování škodí!

Jakékoliv očkování proti určité infekci brání její vlastní likvidaci!

Vakcína Cervarix má min 500 mikro gramů hliníku. Ten se vstřebává na 100% do krevního řečiště a funguje jako antigen, v kombinaci s fluoridy je MIMOŘÁDNĚ NEBEZPEČNÝ. Neexistují bezpečností testy na kombi vakcíny u kojenců. Nebezpečí nákazy infekcí je nižší než nebezpečí nežádoucích účinků vakcín. Nebuď pokusným králíkem.

Karcinogenita, smrtelnost pro olovo je už u 0,000001 mikro gramu.

Lékaři hlásí průměrně jen 1% skutečných potíží, vedlejších následků očkování či dokonce úmrtí. Proč? To si jistě odpovíte sami.

Pokud loňská statistika uvádí jen cca 600 případů reakcí na očkování, realita je krutá, hnusná, poškozených je 60 tis občanů ČR.

Dovolená spojená se zajímavými kongresy, hostinami, odměnami pro chudé lékaře, jsou zajímavější, než kupčení se zdravím a se smrtí pacientů. Může se vám ovšem stát, že lékař řekne, kdybych to věděl, určitě bych vám to řekl,….o tom jsem opravu nevěděl,…..atd. ….

Těžké kovy a chemikálie se v těle kumulují, mění chování minerálů a látek vtěle, nedají se běžně vylučovat, a stačí jen nepatrné množství, které může vést k poškození či smrti organismu, ovlivňuje psychiku a rozvoj duševních onemocnění, atd.

A tak přátelé, pozor, co je nám nabízeno levně, zadarmo, či řízenou reklamou, více než SMRDÍ.

Lékař mnohdy neví, či nechce vědět, či dělá, že se ho to netýká. Mnohdy laik ví více, než lékař.

Přesto je možnost některé následky či pochybení zmírnit, či potlačit. Své zdraví máme jen, a jen ve svých rukou.

Nebuďme novodobými otroky doby, demagogie a nezájmu.

Váš Alan Maria

 

Pin It on Pinterest