22Dobrý den,

dovolujeme se obrátit na Vás s prosbou o pomoc. Jsme útulek pro opuštěná zvířata na Vysočině se sídlem Polná-Skrýšov. Pomáháme psům a kočkám, které akutně potřebují pomoc. V současné době se staráme o více jak 200 koček a koťat, 6 psů, kteří lidé uvázali v lese a u silnice a které k nám přichází v často hrozném stavu.

Veškeré dostupné informace včetně fotografií, textových informací jsou k dispozici na webových stránkách www.navysocine.cz .Protože jsme nezisková organizace, fungujeme pouze díky soukromým a sponzorským darům a momentálně jsme v opravdu kritické situaci, kdy nemáme na krmení, ani léky. Prosíme Vás, zda nemůžete pomoci alespoň minimálním finančním darem, potvrzení na odpis daní pro finanční úřad rádi vystavíme. Zrovna tak můžeme uveřejnit Váš banner, nebo reklamu pro Vaši firmu na webových stránkách a našem facebook účtu, kde nás denně sledují tisíce lidí. Můžeme vaší firmě udělat reklamu i v televizních relacích, při pravidelném natáčení Marty Kubišové v ČT a televizi Prima, která nám slíbila reportáž v televizních novinách, kde jsme byli i dvakrát, nebo i v regionálním tisku. Prosíme i o sebemenší pomoc našemu útulku.

Pokud byste se rozhodli podpořit naši činnost finančním darem, naše číslo účtu je 2100469120/2010 budeme vám velice vděčni.

Prosíme, pomozte nám zachránit nemocná opuštěná zvířata.

Občanské sdružení Dobré ruce, útulek Na Vysočině http://www.navysocine.cz/clanky/napsali-o-nas.html

Děkuji za případné předání tohoto e-mailu kompetentní osobě, pokud se tento email dostal nepatřičně.

Za kočičí útulek Na Vysočině Taťána Homolková

Zdroj: Útulek Na Vysočině

Pin It on Pinterest