mnisek

Večerníčkovský pohádkový les pobaví děti v Mníšku u nádrže Fojtka. Máte rádi večerníčkovské pohádky? Chcete si hrát a dobře se pobavit? Vstupte alespoň na jeden den do pohádky za televizní obrazovku.

Společnost Velká dobrodružství připravila v obci Mníšek u nádrže Fojtka v sobotu 30.8. od 12-17 hodin speciální večerníčkovský pohádkový les. V okolí přehrady na vás i vaše děti budou čekat pohádkové postavy z Krkonoš, panenka v sukýnce z máků, známí bratři nešikové v roláku, skřítkové z pařezové chaloupky, spolužáci z 3.B. a další oblíbené postavičky z pohádek.

Děti budou u každého z nich muset plnit úkoly. Dokáží vylovit larvy z mraveniště a donést zrnka máku ke staré makovici? Pomůžou zatlouct popletům hřebík a najdou uplakané zlatovlasé víle penízky, které ztratila na louce?

Po splnění všech úkolů dostanou malí poutníci dárek z truhly u Stromu splněných přání. Trasa pohádkového lesa začíná u hráze.

Vstupné je 50 Kč (pouze děti). Více informací,mapu a možnost registrace najdete na stránkách pořádající společnosti Velká dobrodružství .

Zdroj: Kudy z nudy,Obce Mníšek a Fojtka

 

Pin It on Pinterest