062-hana-paleckova-rano-na-jizerce-d140829cy7bh7_denik-380

Ráno na Jizerce. Autor: Hana Palečková

Jizerské hory – Po celou dobu letních prázdnin mohli čtenáři Libereckého deníku hlasovat na internetových stránkách v osmi týdenních kolech o nejhezčí snímek z fotosoutěže Zaostřeno na Jizerky. Nyní přichází finále, kde se spolu střetnou nejlépe hodnocené fotografie z předchozích kol.

Hlasování bude probíhat po dobu 14 dní a čtenáři budou moci vybrat absolutního vítěze hlasování veřejnosti. Samotnou soutěž pořádá Nadace pro záchranu a obnovu Jizerských hor již čtvrtým rokem. „Jsme velice rádi, že je o fotosoutěž zájem a bylo odevzdáno již necelých 4500 hlasů,” říká Ondřej Petrovský, ředitel Nadace.

Vítězná fotografie se přidá k těm, které vybrala odborná porota a objeví se na výstavě, jejíž vernisáž se uskuteční ve čtvrtek 9. října 2014 od 17 hodin v prostorách Centra Babylon Liberec, konkrétně v Atriu Tropická zahrada.

Zároveň zde bude představen kalendář Zaostřeno na Jizerky 2015, který porota sestavila z nejlepších snímků této soutěže. Na autory takto oceněných fotografií i vítěze hlasování veřejnosti čekají pěkné ceny v podobě tiskáren a krásných knih. Více se dočtete zde.

Zdroj: Liberecký deník

Pin It on Pinterest