00000000001Závod Subaru FORESTERide je dvoudenní akce, která proběhne v termínu 6. – 7.  2. 2015. Novinkou oproti předchozím ročníkům je letos vedle tradičního BigAiru přes vůz Subaru Forester navíc zařazení disciplíny slope-style. První den závodu, tedy v pátek 6. 2. 2015, bude tréninkový den. Trať bude otevřena registrovaným závodníkům, aby mohli trénovat a sžít se s překážkami. V sobotu 7.  2. 2015 proběhne samotný závod o prizemoney 40 000 CZK a Represent best trick.

Subaru FORESTERide 2015

Kdy – pá | 6. až ne | 7. února 2015
Kde – SkiResort Černá hora – Pec (Velká Úpa)
Od – 10:00 hod.

Freestylový SKI & SNB závod Subaru FORESTERide navazuje na 3 úspěšné ročníky závodu Subaru XV Snow Session. Závod s jedinečnou atmosférou proběhne již počtvrté v řadě v areálu Skiport Velká Úpa – Pec pod Sněžkou. Závodu se každoročně zúčastní řada amatérských jezdců i zástupci české lyžařské a snowboardové elity  jako jsou Marek Skála, Pepé Kalenský, Jan Nečas, Martin Mikyska a mnoho dalších.

Organizátoři pro letošek připravili oproti minulým ročníkům řadu novinek. Největší z nich je (pokud to sněhové podmínky dovolí) rozšíření závodu o tzv. slope-style, tedy doplnění klasického BigAiru přes vůz Subaru Forester o překážkovou část. Zároveň budou mít návštěvníci příležitost zúčastnit se výukového campu, který bude ve Velké Úpě probíhat už od 3. února. Výukový camp pro začínající i pokročilé jezdce zajistí zážitková agentura Just Life.

Návštěvníci se mohou těšit na bohatý doprovodný program

V sobotu 7. února bude během závodu na svahu připraven bohatý doprovodný program. Pro návštěvníky budou připraveny netradiční hry a soutěže o ceny, jako třeba vyhlídkový let nad Krkonošemi od společnosti STAVYBO nebo ceny od partnerů Rip Curl, Level a Smith Optics. Dále budou na místě připraveny stánky partnerů závodu, testování lyží Lusti, stánky s občerstvením nebo vystoupení taneční skupiny Forsee 4C, která představí ukázku moderního street dance. Na své si tak přijdou všichni návštěvníci, včetně rodin s dětmi. Celým dnem bude provázet ostřílený matador speaker Robin Sobek. Od páteční warm-up párty, v sobotu během dne na svahu a na večerní afterparty budou správnou náladu navozovat DJ SWING GARDEN, DJ MAX W a DJ Nimand, které bude na saxofon doprovázet Honza Korbel. Místo konání obou večírků spojených se závodem bude tradičně na „hotelu“ Úpa. Pitný režim na party zajistí společnosti Amundsen a pivovary Lobkowic

Časový harmonogram

pátek 6. 2. 2015 – Warm up day

10.00 Race office open, registrace závodníků, trénink
13.00 Uzavření race office
16.00 Konec tréninku
20.00 Warm up party

sobota 7. 2. 2015 – Competition day

9.00 Race office open, registrace závodníků, trénink
10.00 Uzavření race office
10.15 Konec tréninku
10.30 Začátek závodu, kvalifikace
12.00 Finále
15.00 Represent best trick
15.30 Oficiální ukončení závodu, vyhlášení a předání cen!
20.00 Afterparty

Subaru FORESTERide 2015 – trailer

Zdroj: Liberec mě baví

Pin It on Pinterest