000000000000001

Jizerky Card, nebo-li karta hosta, může sloužit ke zpříjemnění pobytu návštěvníků v Jizerských horách. Její držitelé s ní získají množství výhod a užijí si svoji dovolenou, pár dnů či prodloužený víkend, naplno!

Karta “A” i “B” obsahuje balíček slev, který je vázaný na letní či zimní sezónu. Aktuální, zimní balíček slev lze uplatnit do 30. 4. 2015.

Varianta A je k dostání za 50Kč např. v informačních centrech v Tanvaldu, Bedřichově, Josefově Dole, Jablonci n/N. Její výhody se mírně liší od karty pro ubytované hosty. Nicméně i tak je pro návštěvníky Jizerských hor velmi atraktivní.

Ještě širší využití umožňuje Jizerky Card B. Tu však nelze koupit. Zdarma ji mohou získat ti, kdo se ubytují na 2 noci nebo déle v zařízení, které je členem Sdružení cestovního ruchu v Jizerských horách. Pokud tedy někdo míří do Jizerek na zimní dovolenou, určitě dobře udělá, pokud se u svého ubytovatele na kartu zeptá.

S kartami obou typů je možné získat slevu na Bobové dráze Janov, využít zvýhodněných služeb lyžařské školy na Tanvaldském Špičáku nebo navštívit jablonecké muzea skla a bižuterie za zlevněné vstupné“ informuje o výhodách statutární náměstkyně hejtmana PhDr. Hana Maierová. „Pro jarní prázdniny, které v mnoha krajích budou teprve probíhat, by takováto karta mohla být inspirací, proč do Jizerek vyrazit a jak vše pořídit levněji.“

Sdružení cestovního ruchu Jizerské hory, jenž Jizerky Card vydává, se inspiruje rakouským modelem. Cílem je zvýšení návštěvnosti Jizerských hor, propojení veřejné a podnikatelské sféry a společné propagace Jizerek. „Byť tento projekt vznikl již v roce 2012, do povědomí návštěvníků Jizerských hor se bohužel nedostal“, doplňuje náměstkyně Maierová

Varianta A i B

  • 15% sleva na Bobovou dráhu Janov
  • 15% sleva na slevy půjčovny, lyžařské školy a servisu SKI Bižu SPORT Tanvaldský Špičák
  • 15% na hotovou bižuterii Palace plus – česká bižuterie a sklo
  • 10% sleva na exkurzi do sklárny či návštěvu turistické dílny ve Výletním areálu Pěnčín
  • 20% sleva na vstupném do Muzea skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou

Varianta B navíc rozšířena např.

  • 20% sleva na celodenním vstupném AQUAPARK A WELLNESS– CENTRUM BABYLON
  • 20% sleva na vstupném do IQparku
  • 10% sleva na 3 a vícedenní skipas Ski areál Severák a Bedřichov

Konkrétní slevy pro jednotlivé typy Jizerky CARD naleznete na http://www.jizerske-hory.cz/cs/karta-hosta_slevy-a-vyhody

Zimní karta hosta, která je aktuálně v prodeji, platí až do 30. 4. 2015, do té doby tedy můžete čerpat její výhody. Jizerky Card funguje stejným principem i v letní sezoně. Pro více informací můžete navštívit www.jizerske-hory.cz.

Mgr. Langer Jiří
jiri.langer@kraj-lbc.cz
485226302 / 739541588

Zdroj: Liberecký kraj

Pin It on Pinterest