01KRAJ – Policisté opětovně žádají o pomoc veřejnost při pátrání po dívce, která již několikrát utekla z Dětského diagnostického ústavu. Na pohybu je se svým přítelem a není vyloučeno, že se dopouštějí trestné činnosti. 

I nadále pátrají policisté po nezletilé dívce. V případě, že někdo disponuje informacemi, kde se nachází, ať kontaktuje linku bezplatného tísňového volání 158.

Více informací o několikrát hledané nezletilé dívce naleznete na tomto odkazu:

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=7000125151805

V případě, že již odkaz nebude aktivní, byla osoba nalezena a pátrání odvoláno.

Opětovně pátráme po nezletilé Karolíně Danešové, která je svěřenkyní Diagnostického ústavu v Liberci, kam byla umístěna na základě předběžného opatření Okresního soudu v Liberci. Karolína byla naposledy viděna 25. ledna 2015 pět minut po půlnoci svým strýcem, jak opouští bydliště rodičů. Rodiče navštívila na základě povolení Dětského diagnostického ústavu v rámci víkendu. Rodina dívku hledala a když byla neúspěšná, obrátila se na policii. Na základě zjištěných informací si útěk dopředu plánovala a domluvila se se svým přítelem Michalem Hessem, nar. 9. 8. 1992, v jehož přítomnosti se má pohybovat. S sebou si vzala tašku s dekou a jídlem. U sebe nemá žádné finanční prostředky, ani mobilní telefon. Karolína Danešová byla již v minulosti dvakrát pohřešována (v říjnu a prosinci 2014). V obou případech byla ve společnosti svého přítele Michala Hesse. Policisté nevylučují, že se na útěku spolu se svým přítelem mohou dopouštět trestné činnosti, zejména majetkového charakteru, například že mohou přespávat v rekreačních objektech. Dosavadní opatření k vypátrání Karolíny neyla úspěšná, žádáme proto o spolupráci i veřejnost. Informace k pohřešované nezletilé Karolíně Danešové přijmou policisté na lince bezplatného tísňového volání 158.

Zdroj: Policie ČR

Pin It on Pinterest