001

LIBEREC – Neděle 5. dubna bude v Centru Babylon patřit velikonočním slavnostem. V 10 hodin startuje trh tradičních velikonočních výrobků, na němž bude k vidění malování kraslic, pletení pomlázek, výroba papíru či kovářova dílna. Pro děti bude připravena klaunská zábavná show Velikonoce naruby plná písniček, tancování a soutěží. Nedělní den završí večerní Velikonoční tancovačka s vystoupením hudební skupiny Reflex.

Tradiční pletení pomlázek, malování kraslic a sádrových odlitků, zdobení perníčků, paličkování či sklářská dílna bude k vidění od 10.00 do 18.00 hodin v Královské zahradě Centra Babylon. Velikonočního trhu se zúčastní také Občanské sdružená Dobrotety, které věnují výtěžek z prodeje zboží na nákup sportovního vybavení pro Domov Mládeže Liberec a na podporu artterapie dětské psychiatrie Krajské nemocnice Liberec a.s. Jak slaví Velikonoce klauni, se děti dozvědí během zábavné show Velikonoce naruby plné tance, písniček a soutěží o ceny, která začne v 10.30 a v 16.00 hodin. Na velikonočních slavnostech nebude chybět ani občerstvení v podobě cukrové vaty, palačinek, zmrzliny a dalších pochoutek nabízených ve stáncích. Pro hotelové hosty i veřejnost je vstup zdarma.

Nedělní den vyvrcholí Velikonoční tancovačkou pro dospělé, která od 20.00 hodin v EXPO sálu Centra Babylon nabídne dražbu pomlázek a velikonočních vajíček, ale především stylovou hudbu skupiny Reflex. Vstupenky na večerní akce budou k zakoupení za 150 korun na pokladně Centra Babylon.

U příležitosti Velikonoc připravilo Centrum Babylon speciální ubytovací balíček Velikonoce 2015, nabízející luxusní ubytování ve 4**** Hotelu Babylon, speciální velikonoční menu i vstup na Velikonoční tancovačku s živou hudbou zdarma. Prožijte tradiční svátky v netradičním prostředí Centra Babylon s neomezeným vstupem do Aquaparku, Saunového světa, Lunaparku, iQparku a iQLANDIE a s návštěvou Wellness centra a adrenalinového z XD Theater.

Autor / zdroj: Michaela Vrbová

 

Pin It on Pinterest