KLÍČOVOU DÍRKOU

Jmenuji se Julie Dušková a jsem moc ráda, že se s vámi, prostřednictvím portálu freedlantsko.eu, budu moci pravidelně setkávat. Popravdě se mi teď plní jeden z mých dětských snů. Vždy jsem ráda psala, podílela se s ostatními o své postřehy, postoje, náhledy. A naopak si i vyslechla názory druhých. Třebaže častokrát byly absolutně v rozporu s mými vlastními přesvědčeními. Ale jsem šťastná, že jsem je ,,nezametla pod koberec” a vložila je do svého života. A možná i díky nim, tu teď jsem, taková jaká jsem a píšu vám tyto řádky.

Kolikrát v životě jsem se ocitla na křižovatce a nevěděla, kterou cestou se vydat dál! Kolikrát v životě jsem se setkala se situacemi a nevěděla, jak se zachovat. Bloudila jsem a přála si mít GPS!

Netvrdím, že jsem nějaká navigace či rozcestník. To určitě ne! Však s radostí se s vámi budu dělit ve svých článcích o mé poznatky, zážitky a vůbec o všechno. Mé články budou jen a jen mým úhlem pohledu, jako bych se na dané situace dívala klíčovou dírkou.

A na závěr bych se s vámi ráda podělila o jeden citát z knihy Čtyři dohody od Dona Miguela Ruize: ,,Važte si toho, kým jste. Jděte za svými sny. Jednat znamená žít naplno a být při tom sám sebou.”

Držím nám všem pěsti, ať jsme napříč všemu, vždy a za všech okolností sami sebou. Ať se máme rádi, takoví jací jsme a dokážeme si jít za svými sny.

Mně se teď jeden plní.

 

1620060_10200554116174071_541543708_n[1]

Pin It on Pinterest