689568_240_240_4Pro čtyři projekty, které se ve Frýdlantu realizovaly v uplynulých letech s pomocí dotace z Evropské unie, můžete hlasovat do dnešních 16.00 hodin na náměstí T. G. Masaryka ve Frýdlantu. V desítce projektů z blízkého okolí figuruje z Frýdlantu přeměna náměstí, rekonstrukce městského muzea Špitálku, vybavení pro praktickou výuku na SŠ Hospodářské a lesnické a rekonstrukce hotelu Antonie. 

Frýdlant se v úterý 7. července stal jedním z dvaceti měst, kde má zastávku stánek hledající Hvězdu Severovýchodu. Tedy projekt spolufinancovaný Regionálním operačním programem NUTS II Severovýchod, který bude u veřejnosti shledán jako nejpodařenější a nejužitečnější. „V každém městě představíme několik projektů buď přímo z toho místa, nebo z bezprostředního okolí a lidé vždy ten den v hlasování ve stánku vyberou jeden, který postoupí do velkého finále. Ve Frýdlantu mohou vybírat přímo z projektů ve městě nebo z dalších v Chrastavě, Hrádku nad Nisou nebo Chotyni a Mníšku,“ vysvětluje Jakub Semerád z odboru publicity regionální rady ROP Severovýchod. Jde o projekty, které jsou v rámci regionu nejzajímavější, ať už svým dopadem nebo i cenou.

hlasování rop

Po dnešním hlasování zamíří zítra stan Hvězdy severovýchodu do Liberce. Projekty, které veřejnost vybere do finále, bude možné podpořit v konečném hlasování od 14. září na webové stránce www.hvezdyseverovychodu.cz.

Zdroj: Město Frýdlant

Pin It on Pinterest