1

LIBEREC – Policisté pátrají po muži, jehož pohřešování oznámila bývalá manželka. Má obavy o jeho život.

Policie pátrá po 50letém muži z Liberce, o jehož život má obavu bývalá manželka, která se také obrátila na policisty. Více informací i fotografii pohřešovaného muže naleznete na tomto odkazu:

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=13210907151805

Veškeré informace k pohřešovanému muži či vozidlu, ve kterém se pohybuje, přijmou policisté na lince tísňového volání 158. V případě, že již odkaz s pátrací relací nebude aktivní, byla osoba nalezena a relace z webového serveru “pátrání po osobách” odstraněna.

Policisté pátrají po 50letém Miloslavu Růžičkovi, jehož pohřešování oznámila policistům v pondělí 7. září 2015 bývalá manželka. Muž doma zanechal dopis, z něhož lze usuzovat, že si může ublížit. Trpí depresemi a v minulosti byl již čtyřikrát pohřešovaný. Ve většině případů byl jeho odchod z domova spojený s výhružkami, že si ublíží. Miloslav Růžička se pohybuje v osobním voze Citroen Xsara Break (combi) ve stříbrné metalíze, RZ 2L4 1880. V něm byl také naposledy viděn v den oznámení jeho pohřešování, tedy 7. 9. 2015, u nákupního centra Albert v Budyšínské ulici v Liberci. Mobilní telefon zanechal doma a veškerá šetření, která prováděla policie k jeho nalezení byla prozatím negativní. Žádáme proto o spolupráci veřejnost. Na linku 158 mohou občané volat jakékoliv poznatky, postřehy či informace jak k hledanému muži, tak k vozidlu, ve kterém se pohybuje.

8. 9. 2015
mjr. Bc. Vlasta Suchánková
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

Zdroj: Policie ČR

Pin It on Pinterest