Pachatel-DNLIBERECKO – V sobou 5. září 2015 odpoledne svojí agresivní jízdou ohrožoval neznámý řidič na čtyřkolce lidi na parkoviši u OD Lidl ve Frýdlantu a následně jedno vozidlo naboural. 

Dopravní policisté pátrají po bezohledném a agresivním řidiči čtyřkolky, kerý v sobotu 5. září 2015 kolem jedné hodiny odpoledne způsobil na parkovací ploše u OD Lidl ve Frýdlantu dopravní nehodu a z místa následně ujel, aniž by učiinil opatření, která mu ukládá zákon.

Řidič motocyklu na parkovišti u OD Lidl v ulici Fügnerova ohrožoval ostatní účastníky silničního provozu a poblíž vchodu do obchodu nezvládl řízení a přední částí motocyklu narazil do zadní části zaparkovaného vozidla Honda Civic. Poté neznámý řidič z místa nehody ujel. Při dopravní nehodě naštěstí nikoho nezranil. Na poškozeném vozidle vznikla předběžná škoda 15 tisíc korun. Z důvodu újezdu nemohli policisté zjistit, zda řidič nebyl pod vlivem alkoholu či drog.

Dle informací zjištěných na základě prvotního šetření měl motocykl přijet ve směru od obce Bulovka a při újezdu z místa dopravní nehody také ve stejném směru odjet.

pachatel-DN1

V souvislosti s pátráním po uvedeném řidiči a motocyklu se obracíme na případné svědky události, jejichž poznatky by mohly významně přispět k objasnění případu. Najdou-li se občané, kteří se v době události nacházeli na daném parkovišti či v obchodě a všimli si uvedeného řidiče či nehodu viděli, je možné policistům informace předat prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo policistům na Dopravní inspektorát policie v Liberci  tel. č. 974 466 251  nebo  974 466 577.

8. 9. 2015
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

Zdroj: Policie ČR

 

Pin It on Pinterest