jack-1408543Posledním mým klientem minulého týdne byl pes Erik, který těžko snášel, když jeho páníček (mladý muž) opustil domov a on zůstal doma s páníčkovou maminkou. Před pár dny mi přišel od paní Renaty email, ve kterém mi nadšeně popisovala, jak se Erikovo chování hned po prvním dnu užívání esencí změnilo. Paní Renata mi dala svolení k tomu, abych její mail zveřejnila, a tak si ho zde můžete přečíst:

“Dobrý večer Kláro, nevím, zda je to možné, ale vypadá to, že se stal zázrak! Pravda je, že spolu kluci cvičí odchody páníčka asi 14 dní, ale Erik vydržel být v klidu pouze pár minut. Erik dostal první kapky včera večer a dnes během dne se pokračovalo. Syn ho nechal hodinu samotného (byl ob dvoje dveře, pak šel na chvilku ven), malou chvilku si kníknul, jinak klid. Pak když syn přišel, ležel Erik způsobně na sedačce. Ještě jsme zkusili, že byl v pokoji sám, přišla jsem já, v předsíni zjistil, že páníček doma není, dala jsem mu hračku, hrál si a nechal mě pracovat na PC. Toto dřív nebylo možné – vytí, štěkot, strkání do mě, nikdy mě nenechal si sednout….”

Pozitivní ohlasy těch, kterým již Bachovy esence pomohly: www.bachovy-esence.net/reference/

Více informací o konzultacích zde: www.bachovy-esence.net/konzultace/

kvet-zivota-bily

eBook ZDARMA “Bachovy květové esence a éterické oleje”, ve kterém se dozvíte, které éterické vonné oleje nakapané doma do aromalampy působí stejně jako jednotlivé Bachovy květové esence, získáte po zadání Vašeho emailu do formuláře na úvodní stránce mého webu zde.

Přeji Vám poklidný adventní čas 🙂

Klára Heytmánková

Pin It on Pinterest