PER_8145Velkou celodenní zábavnou akci, nazvanou jednoduše Frýdlant se baví, chystá na 11. června 2016 město Frýdlant. Ani zdaleka se však nechce na přípravě akce podílet samo. Právě naopak. Vyzývá členy všech městských klubů a spolků, aby přiložili ruku k dílu a pochlubili se tím, co dělají a co umí.

Frýdlant se baví bude jednodenní celoměstská akce, do které bychom rádi zapojili opravdu všechny spolky nabízející volnočasové aktivity. Děti, mládež, dospělé i seniory. Prostě všechny. Dáváme jim možnost představit svoji činnost široké veřejnosti a ukázat se v prima atmosféře této pohodové akce,“ říká starosta Frýdlantu Dan Ramzer. Předvést se kluby a spolky mohou buď v prostorách městského parku nebo na náměstí na profesionálním pódiu. „To bude připravené pro kulturní program, ale k dispozici bude všem účinkujícím. Jen je třeba zájem o vystoupení na něm včas nahlásit k nám na kulturní odbor, aby se vše dobře zkoordinovalo,“ upozorňuje vedoucí odboru Iva Beranová.

Město také spolkům a klubům nabízí možnost být součástí výstavy o historii a současnosti zájmových sdružení ve Frýdlantě. „Budeme rádi za materiály o tom kterém klubu nebo spolku. Vznikne z nich kromě výstavy také databáze volnočasových aktivit, která bude v tištěné podobě k dostání v městském informačním centru Frýdlantu a objeví se v elektronické podobě i na webových stránkách města,“ podotýká Iva Beranová.

Akce Frýdlant se baví má místním i návštěvníkům ukázat, čím vším Frýdlant žije, a že dokáže táhnout za jeden provaz. Vedle prezentace městských spolků a klubů bude připraven i bohatý kulturní program. Hlavními hvězdami v něm budou zpěvačka Olga Lounová a rockový zpěvák Kamil Střihavka.

Přihlášku k účasti na akci Frýdlant se baví, která proběhne 11. června 2016, najdete zde.

Zdroj: Město Frýdlant

Pin It on Pinterest