veletrh 3Představit turistické cíle Frýdlantu a celého Frýdlantska vyrazili o víkendu do Prahy na jeden z největších veletrhů cestovního ruchu u nás – Holiday World 2016 – zástupci Frýdlantu. Tříčlenný tým odboru kultury Městského úřadu Frýdlant návštěvníkům rozdával propagační materiály a osobně je zval do našeho výběžku.

„Na veletrh Holiday World jezdíme pravidelně a je to pro nás vždy zajímavá zkušenost. Hned zjistíme, co lidi zajímá, co je dokáže do Frýdlantu a okolí nalákat. Jsou to jednak naše památky, hodně také táhne Singltrek pod Smrkem. Letos byl zájem i o nově obnovený Zámecký pivovar Frýdlant,“ podotkla Marie Kolářová z městského informačního centra.

Frýdlant se na veletrhu prezentoval v rámci stánku Libereckého kraje v sobotu po celý den. Návštěvníky neopomenul pozvat ani na oblíbené Valdštejnské slavnosti, byť ty příští proběhnou až za rok. „Propagační materiály města i celého Frýdlantska a regionu Jizerské hory si lidé rádi berou. Stává se nám dokonce, že s nimi pak do Frýdlantu opravdu přijedou,“ doplňuje Marie Kolářová.

Frýdlant se účastní cestovních veletrhů několikrát ročně. Vedle Holiday Worldu vyjíždí i na veletrh cestovního ruchu do Hradce Králové nebo Jablonce nad Nisou, město a okolí se pak propaguje i v sousedním Německu nebo Polsku.

Více fotografií najdete zde.

Zdroj: Město Frýdlant

Pin It on Pinterest