Vítejte,

jmenuji se Jacek Horowic a tento blog jsem založil proto, abych se s Vámi podělil o to, co o finančnictví vím a byl Vám nápomocen ve Vašem světě financí.

Prostřednictvím skutečných příběhů, radou a tipy z mé 22 leté, finančně-poradenské praxe a vzdělávání, si přečtete, co jsme s mými zákazníky řešili, řešíme, jak postupujeme a čeho jsme společným úsilím v oblasti osobních financí dosáhli. Nebudou to třístránkové, teoretické elaboráty o tom, jak funguje penzijní připojištění, stavební spoření, hypotéky, pojistky, ale skutečné a praktické ukázky toho, proč a jak jsme využili konkrétní finanční nástroj ve svůj prospěch. Naleznete zde i tipy, jak se bránit nekalým praktikám v této oblasti.

Stránka ,,Finanční koutek Jacka Horowice” je určena všem, kteří přemýšlí o svých penězích,  nebo hledají nápady a náměty kde ušetřit a čemu se vyhnout.

Pomocníkem mně bude portál www.financeinteligentne.cz. Portál, jehož ideou je finanční vzdělávání, které Vám pomůže výrazně zlepšit dovednost lépe zacházet se svými penězi a předcházet tím finančním problémům.

Máte na mě otázky? Máte nápady či náměty na články? Napište mi na jacek@horowic.cz

Jsem tu pro Vás – budu se těšit 🙂

Jacek Horowic
tel.: +420 602 145 771
e-mail: jacek@horowic.cz
www.financeinteligentne.cz

Pin It on Pinterest