miss1Svou zástupkyni má ve finálové dvanáctce regionální soutěže krásy Miss Liberecký kraj 2016 i Frýdlant. S číslem 9 město reprezentuje sedmnáctiletá studentka Hana Kozáková, která miluje svíčkovou od babičky, film Hobit a jejím snem je stát se fotomodelkou časopisu Elle. V samotném finále soutěže, které proběhne 23. dubna 2016 v Domě kultury v Liberci, jí sice k vítězství asi nepomůžeme, nicméně podpořit ji lze v internetovém hlasování. Stát se tak může i díky Vám Miss Internet 2016 nebo Miss Press denik.cz. Hlasovat můžete přímo v odkazech.

MISS LIBERECKÝ KRAJ 2016 je soutěž pro dívky, které už mají své cíle, názory a představy o životě, chtějí prezentovat svou osobnost a nebojí se vystoupit na veřejnosti.

Projekt není zaměřen jen na fyzickou krásu, ale klade důraz na osobnost ženy, šarm, eleganci, pohotovost a smysl pro humor. Ze dvou castingů byla odborníky vybrána dvanáctka nejzajímavějších dívek, které pomalu směřují k velkému dubnovému finále. Během něj se dívky 23. dubna od 18.30 hodin představí v Domě kultury ve čtyřech disciplínách:

1.  představení
2.  módní přehlídka
3.  volná disciplína
4.  promenáda v plavkách

O vítězkách rozhodne porota složená z profesionálů mnoha oborů a ze zástupců z řad sponzorů.

A tady je letošní finálová dvanáctka krásných dívek:

SkupinovkaZdroj: Město Frýdlant

Pin It on Pinterest