O vítězi celostátního on-line hlasování T-Mobile Rozjezdů, který získá Cenu veřejnosti, může rozhodnout každý! Do hlasování veřejnosti postupují výherci z 1.–3. místa regionálních kol. Pravidlo je jednoduché: vyhrává soutěžící, který získá od veřejnosti nejvíce hlasů.

Ceny získají i hlasující!

Podpořte s námi Kláru Altovou z Liberce a její projekt U kahanu.kahan

Místo U kahanu propojí prodejnu šperků a designových výrobků na bázi vinutého a foukaného skla, kavárnu a dílnu pro veřejnost. Klára se seznámila s technikou vinutých perel již před 14 lety na střední umělecko-průmyslové škole a od té doby se stala její závislostí. Každý korálek šperku projde ručním postupem výroby. Chtěla by dál rozvíjet sklářské techniky u kahanu, propojovat je s netradičními materiály a budovat komunitu lokálních designérů, kteří U kahanu budou prodávat a pořádat své workshopy. Pro dospělé a pro velmi náročné. Podporovatel projektu je Euroregion Nisa.

„V prodejně U KAHANU budou moci prodávat své výrobky lokální výtvarníci, kteří budou i lektorovat workshopy. Cílem je opět oživit centrum města, kde bychom rádi měli pronajatý prostor a vybudovali společnou komunitu designérů i zákazníků, kteří budou společně tvořit i relaxovat“, dodává Klára Altová.

Hlasování probíhá od 23. května do 7. června, jeho vítěz stejně jako výherci, kteří se zapojili do hlasování, budou oznámeni 16. června.

Hlasovat můžete zde: http://www.rozjezdy.cz/soutez/hlasovani/

Svým hlasem dáte šanci ke vzniku dalšího místa, které podpoří náš region a nabídne regionální produkty. Zároveň i volnočasové využití.

kahan

Pin It on Pinterest