13100922_1071993372846965_5964605914974364173_nLetošní program začneme dopoledne turnajem v minikopané, do kterého se můžeme přihlásit všichni, kdo si chceme zahrát … děti, dospělí, rodinné klany, kamarádi, kamarádky, spolužáci, spolupracovníci … jedinou podmínkou je mít v družstvu 5 hráčů a 1 brankáře. Vítěz turnaje v minikopané bude samozřejmě odměněn. Sobotní program bude pokračovat Velkou nanukovou show Fešáka Píny pro děti. Odpoledne nám zpříjemní Hudba Hradní stráže a Policie ČR, která bude hrát k tanci i poslechu od 15.00 hodin. V 17.00 hodin vyhlásíme a odměníme vítěze našich soutěží a slavnostně představíme nové pohlednice Bulovky, Arnoltic a Dolní Oldřiše. Ve 20.00 hodin vypukne Česká letní diskotéka s Michal David Revival, která nám určitě zpříjemní letní večer. Děti se mohou těšit na doprovodný program, opět budou k dispozici nafukovací atrakce pro malé i větší děti. Skákací hrady již znáte, dále na hřišti najdete atrakce s názvem Shoď ho a Moucha a další aktivity budeme průběžně doplňovat.

Ze všech soutěžních obrázků a fotografií pro Vás připravíme malou vernisáž, abychom si je mohli v klidu ještě jednou prohlédnout. O občerstvení se postará opět TJ Sokol Bulovka. Program se pořád dotváří a pokud máte někdo nějaký nápad na další program nebo byste sami chtěli vystoupit, přijďte za námi úřad a určitě se domluvíme.
Pro letošní slavnosti jsme také nechali vyrobit speciální trička pro každého, kdo tu rád žije a je na to hrdý . Dámská, pánská i dětská trička s nápisy „Jsem hrdý, že jsem z Bulovky“, Jsem hrdý, že jsem z Arnoltic“ nebo „Jsem hrdý, že jsem z Dolní Oldřiše“ jsou již nyní k zakoupení v kanceláři OÚ. Vybrat si můžete z několika velikostí, cena trička je 150 Kč, pokud ho zakoupíte i se vstupenkou na slavnosti můžete získat tričko a vstupenku za zvýhodněnou cenu 200 Kč, samostatná vstupenka je za 80Kč. Nezapomeňte si tričko vzít s sebou na naše letní slavnosti.

Zdroj: Oslavy 670. výročí založení obcí aneb Bulovské léto 2016

Pin It on Pinterest