Jednotka sboru dobrovolných hasičů Frýdlant se dostala do užšího výběru v anketě Dobrovolní hasiči roku. Jestli se jí nakonec podaří uspět, bude záležet na veřejnosti, která svým hlasem rozhodne o konečném pořadí v anketě. Podpořit frýdlantské hasiče můžete svým hlasováním zde  (v hlasovacím formuláři je nutné hlasovat ve všech oblastech). Třeba právě Váš hlas rozhodne o tom, zda se jednotce podaří získat finanční nebo věcné prostředky, které mohou posílit a zmodernizovat jejich hasičské vybavení. Mezi finalisty, kteří se v anketě umístí na 1. až 3. místě, bude totiž rozdělena částka 1 750 tisíc korun a věcné prostředky k zásahu v hodnotě 600 tisíc korun. Hlasovat lze do pravého poledne 15. října 2016.

hasici-ilustracniOdborná porota, složená ze zástupců profesionálních a dobrovolných hasičů a zástupců partnerů ankety, po náročném prostudování a posouzení 143 platných přihlášek hasičských jednotek a sborů z celé republiky vybrala nakonec pět jednotek a pět sborů z každé soutěžní oblasti (sever Moravy, jih Moravy, východ Čech, střed-sever Čech a jih-západ Čech), kteří postupují do finále. JSDH Frýdlant je zařazena do oblasti východ Čech v hlasování Jednotky. Vybráno bylo 25 nejprofesionálněji provedených zásahů a stejný počet preventivních a výchovných akcí z celé ČR.

Hlasování v anketě je možné dvěma způsoby. První je prostřednictvím hlasovacího formuláře zde (v hlasovacím formuláři je nutné hlasovat ve všech oblastech). Druhým způsobem je zasláním hlasovací SMS. Do hlasování se může zapojit široká veřejnost. Každý hlasující může hlasovat oběma způsoby a přidělit svůj hlas jedné jednotce i jednomu sboru, a to v každé z pěti soutěžních oblastí. Hlasující může tedy udělit maximálně 5 hlasů jednotkám a 5 hlasů sborům prostřednictvím hlasovacího formuláře, a jeden hlase jednotce a jeden hlas sboru zasláním SMS. Přesný postup hlasování přes sms najdete zde.

Pokračování naleznete ZDE

Město Frýdlant

Pin It on Pinterest