Setkat se s vévodou Albrechtem z Valdštejna měli v pátek 27. ledna 2017 možnost návštěvníci veletrhu cestovního ruchu v Drážďanech. Právě na tomto veletrhu zahájilo Město Frýdlant intenzivní propagaci Valdštejnských slavností 2017, které se letos uskuteční v termínu 19. – 21. 5. 2017. Návštěvníci veletrhu si kromě setkání s vévodou odnesli i nové propagační materiály, které je na velkolepé frýdlantské slavnosti zvou.

“Návštěvníci veletrhu dostali jako vůbec první novou propagační brožuru, kterou jsme vydali ve spolupráci s městem Žitava v rámci společného projektu “Fenomén tradičních kulturně-společenských akcí ve Frýdlantu a Žitavě”. Tento materiál budou dostávat výhradně návštěvníci veletrhů. Ostatní rozdávané materiály, jako jsou letáky či kalendáře s tématikou Valdštejnských slavností, najdou lidé i v našem turistickém informačním centru v přízemí radnice,” říká za turistické informační centrum Marie Kolářová.

Frýdlant bude blížící se Valdštějnské slavnosti 2017 propagovat i na dalších veletrzích a to například v Praze, Jablonci nad Nisou, Lysé nad Labem, v Hradci Králové nebo v polském městě Jelenia Góra.

Zdroj: Město Frýdlant

 

Pin It on Pinterest