HC Frýdlant má za sebou jeden z nejúspěšnějších víkendů historie klubu. Ve vyřazovacích částech soutěží dorost postoupil do semifinále play off  Krajské ligy dorostu Královehradeckého kraje, junioři již do finále Krajské ligy juniorů Královehradeckého kraje a o největší překvapení se postarali muži, kteří postoupili do semifinále Krajské ligy mužů Libereckého kraje, když vyřadili vítěze základní části soutěže HC Turnov 1931. Přijďte hokejisty Frýdlantu podpořit týmy v prvních semifinálových duelech, nebo se nechte pozvat na sobotní hokejový ples.  

HC Frýdlant zve všechny své příznivce na akce nadcházejícího víkendu.
V pátek 24. 2. 2017 sehrají od 20.00 hodin první domácí semifinalový duel dorostenci, kteří budou hostit tým HC Nová Paka/Jičín.
V neděli 26. 2. 2017 sehrají od 17.00 hodin první domácí semifinalový duel muži, kteří se utkají s týmem HC Slavoj Liberec.

Nejen hokejem žije HC Frýdlant. V sobotu 25. 2. 2017 HC Frýdlant zve všechny své příznivce na tradiční ples, který se uskuteční v sále restaurace Beseda od 20.00 hodin. Pro návštěvníky je nachystána bohatá tombola. K tanci bude hrát orchestr Jaroslava Kubáta.

A protože na zimním stadionu se dějí zajímavé akce každý týden, můžete se na kvalitní hokej zajít podívat i v sobotu 4. 3. 2017. V boji o nejcennější kov se doma utkají frýdlantští junioři od 17.00 hodin s týmem HCM Jaroměř.

Roman Jech
člen Rady klubu HC Frýdlant

Zdroj: Město Frýdlant

Pin It on Pinterest