LIBEREC – Dopravní policisté hledají svědky dopravní nehody a žádají veřejnost o spolupráci.

V pondělí 5. června letošního roku, došlo v 17:25 hodin k dopravní nehodě v ulici Nákladní v Liberci, nedaleko sídla společnosti Brex.

Dosud neustanovený řidič nezjištěné tovární ani registrační značky automobilu, řídil po odstavné ploše parkoviště na ulici Nákladní v Liberci u nádraží Českých drah, kde při vyjíždění z místa ležícího mimo komunikaci přehlédl a ohrozil chodce, který přecházel plochu výjezdu z odstavné plochy na ulici Nákladní ve směru od ulice Doubská k ulici 1. Máje.

Došlo tak ke střetu levou přední částí automobilu s levým bokem chodce, který po střetu spadl na zem a v bezvědomí na zemi zůstal ležet. Vozidlo mělo z místa dopravní nehody odjet ve směru k ulici Doubská, Liberec.

Dosud nezjištěný řidič z místa dopravní nehody ujel, aniž by učinil opatření, která jsou mu uložena zákonem.
Policisté zahájili úkony trestního řízení pro spáchání přečinu ublížení na zdraví a neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku.

Žádáme veřejnost o spolupráci
Dopravní policisté nyní pátrají po neznámém řidiči a zároveň se obrací na případné svědky události, aby se přihlásili prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec na tel. číslech 974 466 250 nebo 974 466 251.

Jakékoliv informace k této dopravní nehodě mohou policistům přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje a dopadení řidiče, který dopravní nehodu zavinil.

24. 6. 2017
por. Bc. Vojtěch Robovský
KŘP Libereckého kraje, tiskový mluvčí

Zdroj: Policie ČR

Pin It on Pinterest