Vážení cestující,

z důvodu úplné uzavírky sil. II/290 v Bílém Potoce v termínu od 3. července do cca 6. října 2017 budou v platnosti následující výluková opatření:

Linka 650 (Frýdlant – Hejnice – Bílý Potok,Smědava) bude ze zastávky Bílý Potok,Poledník vedena po odklonové trase po místních komunikacích.

Neobsluhují se zastávky Bílý Potok,škola a Bílý Potok,nad ObÚ.

Zavádějí se náhradní zastávky Bílý Potok,u hřiště (u fotbalového hřiště, u čp. 406) a Bílý Potok, nad poštou (na křižovatce místních komunikací u mostku přes Hájený potok).

Z důvodu vedení objízdné trasy po úzkých místních komunikacích bude doprava na lince 650 zajištěna v následujícím provozním režimu:

  • v pracovní dny cca od 6 do 18 hodin bude v úseku Hejnice,aut.st. – Bílý Potok,u Krakonoše zajištěn provoz minibusem (s 20 místy k sezení a cca 15 místy k stání), v zastávce Hejnice,aut.st. bude minibus navazovat na spoje do/z Frýdlantu
  • v pracovní dny cca od 4 do 6 hodin a od 18 do 23 hodin budou spoje ukončeny v zastávce Bílý Potok,Poledník (v Hejnicích se přestupovat nebude)
  • o víkendu bude celodenně provoz zajištěn provoz na Smědavu minibusem
    • zavedeny jsou nové posilové spoje (především v úseku Hejnice – Smědava)
    • vybrané spoje budou podle potřeby zajištěny v úseku Hejnice – Smědava zajištěny dvěma minibusy
    • přeprava jízdních kol je po dobu uzavírky vyloučena

Pozn.: O možnostech přepravy větších skupin (nad 10 cestujících) se informujte na tel. č. 485 105 413 (informace ČSAD Liberec).

 

Výlukový jízdní řád linky 650 ke stažení

 

Děkujeme za pochopení.

Zdroj: idol

Pin It on Pinterest