Na web www.Free-time.cz je možné zdarma vkládat veškerou nabídku pravidelných akcí v regionu. Ať jsou to sportovní kroužky, výtvarné dílny nebo cvičení pro ženy či muže. Organizátoři mohou vkládat stručné informace o kroužku a odkaz na vlastní weby. Evidováno je v současné době již téměř 200 volnočasových aktivit na Frýdlantsku. Databáze Free-time byla spuštěna loni na podzim a za rok fungování ji využilo již více než 2600 obyvatel Frýdlantska. Jste mezi nimi? 

Můžete zadat třeba jen věk dítěte/svůj nebo oblast zájmu (sport, keramika, hokej apod.) a aplikace Vám ukáže vhodné výsledky i s rozvrhem. Není nutné obíhat jednotlivé nástěnky nebo tajně stopovat kolemjdoucí s florbalovou hokejkou, abyste zjistili, kdeže to ten florbal probíhá.

Nejvíce využití má databáze pochopitelně nyní na podzim, kdy rodiče hledají mimoškolní vyžití pro své děti. Databáze obsahuje nejen kroužky DDM Frýdlant a ROROŠ v Novém Městě. Najdete v ní také menší organizace, které se věnují například jezdectví, józe nebo výuce jazyků, případně otevřené volnočasové kluby pro mládež. Pochopitelně sledujeme také hlavní sportovní kluby v regionu.

Aplikace vznikla ve spolupráci s městem Frýdlant. Využijete ji i na svém chytrém telefonu, novinky můžete sledovat na FB stránce Free-Time na Frýdlantsku. Do aplikace je možné vstupovat i přímo z webů města Frýdlant či freedlantsko.eu.

Lucie Winklerová

Zdroj: Město Frýdlant

Pin It on Pinterest