Skupina CiS se sídlem v Krefeldu a s výrobními provozy v Česku a Rumunsku se ohlíží za úspěšným rokem 2017. Kromě dvacátého výročí vzniku české dceřinné společnosti CiS systems s.r.o. se mohly slavit další úspěchy, které stojí za zmínku.

Obrat společnosti CiS electronic GmbH vzrostl téměř o 20%, tedy výrazně silněji než trh. Mnoho zákazníků překročilo vlastní očekávané obraty, což vedlo k nutnosti vytvořit v Česku včas požadované výrobní kapacity. Poprvé od založení společnosti před 20 lety mohla být neplánovaná potřebná pracovní místa vytvořena jedině se zpožděním. Společnost CiS se nadále zaměřuje na trvalý růst ve všech oblastech a intenzivně se připravuje na očekávané změny v průmyslu v příštím desetiletí.

V Rumunsku se dále mohly rozšířit kompetence v oblasti velkosériové výroby pro automobilový průmysl a pro ostatní průmyslová odvětví s velkým počtem sériových kusů. Zejména byl získán nový zákazník, který nabídl velmi zajímavou zakázku z oblasti výroby baterií pro elektromobilitu. Nynější kapacity však nemohly být plně využity, protože související objednávky od hlavního zákazníka dorazily zpožděně.

“Jsme hrdí na to, že dnes k rodině CiS patří vice než 1 000 zaměstnanců. Poslední rok byl pro celý CiS-tým náročný, ale především byl úspěšný a významný. Proto bych chtěl ze srdce poděkovat především všem spolupracovnicím a spolupracovníkům za jejich velkou angažovanost při každodenní práci a hlavně našim zákazníkům za jejich věrnost a partnerskou spolupráci,” říká Peter M. Wöllner, majitel skupiny CiS.

Jako uznávaný značkový výrobce se společnost CiS spoléhá na udržitelné koncepty, kvalitu, rychlost a spolehlivost ve službách svým zákazníkům. Z pohledu těchto zákazníků patří společnost CiS k nejlepším na trhu. Zákazníci oceňují zejména aktivní přínos společnosti CiS k jejich “total cost of ownership”, čímž podporuje jejich konkurenceschopnost. Také v roce 2017 patří CiS podle WCA-auditu od auditorské společnosti Intertek, Londýn opět k nejlepším zaměstnavatelům na světě.

CiS electronic GmbH, D-Krefeld
CiS automotive GmbH, D-Krefeld
CiS systems s.r.o., CZ-Nové Město p.S.,
CiS automotive SRL, RO-Sibiu
www.cis.de

[pt_view id=”b74251faj2″]
[pt_view id=”673d3cctsq”]
[pt_view id=”b6ea8f194d”]
[pt_view id=”b90a221j8l”]
[pt_view id=”f3784a8dor”]
[pt_view id=”76600d0f1w”]

Pin It on Pinterest