Břichopas toys jsou originální textilní hračky. K jejich dokonalosti chybí jen kousek, kulaté razítko ze Zkušebny, která potvrdí zdravotní nezávadnost. Vybrané peníze budou použity na nákladné zkoušky a vydání certifikátu.

břichopas

Jak to začalo

Břichopas je jedna máma a 4 dcery.

Jmenuji se Marie Mrňávková, jsem autorem návrhů, vývojář hraček a vášnivá švadlena v jednom. Před 13 lety jsem založila značku kojeneckých hraček Šapitó, kterou nyní vede bývalý manžel. Po rozvodu v roce 2014 jsem se rozhodla založit vlastní značku a pokračovat v tom, co umím a co mne baví.

Rozjezd nového projektu je ale finančně náročný. Nezačínám od nuly, mám bohaté zkušenosti, kus úspěšné práce za sebou a za kvalitu svých hraček dám obě ruce do ohně. Ale ocitla jsem se v bodě, který nemohu obejít, chci-li být poctivá v podnikání. Potřebuji kulaté razítko ze Zkušebního ústavu. Konkrétně na zkoušky nezávadnosti podle ČSN EN 71-1,2,3 a na vystavení Certifikátu. V tom mi můžete pomoci vy.

Kdo jsem a kam směřuji?

Marie Mrňávková / duše a ruce celého projektu. Absolventka sklářského designu, bývalá učitelka a knihovnice, posledních 10 let aktivní maminka a textilní výtvarnice.


Cílem je vytvořit kvalitní českou značku, která bude protipólem nehezkých a nebezpečných dovozových hraček. Hračky plně vyráběné v Čechách, nápadité, moderní a přitom s odkazem na tradici v podobě vyšívaných detailů. Krásné hračky, které se budou dědit…

Pomozte tyto hračky dostat k dětem. Podpořte projekt na stránkách hithit.com. Pro více informací klikněte ZDE

Pin It on Pinterest