SOKOL LÁZNĚ LIBVERDA, z. s.ve spolupráci s SDH Lázně Libverda a Obcí Lázně Libverda a s generálním sponzorem KNL Catering s.r.o. zastoupeným Karlem Kubelkou, vnukem Oldřicha Hrdličky pořádá MEMORIÁL OLDŘICHA HRDLIČKY – 59. ročník 11. května 2019 v 9.00 hodin.

Start: Oldřichovské sedlo – Hausmanka – parkoviště
Cíl: Lázně Libverda – Bikecentrum

Kategorie:
I. M1 muži do 40 let
II. M2 muži od 40 let
III. Ž1 ženy do 40 let
IV. Ž2 ženy od 40 let

Trasa:
Hausmanka-Viničná-Stará poutní cesta – MODRÁ turistická-kolem Kamenu republiky, Farské louky přes Dubinu-u Netíku doprava k penzionu Hubert-Ferdinandov-Hejnice-Klášterní-křižovatka u pošty-Lázeňská-Lázně Libverda-Bikecentrum-délka 10 km.

Účast:
Závod je veřejný, mohou startovat všichni přihlášení od 18 let
(mladší pouze za doprovodu rodičů nebo s jejich písemným souhlasem, který je platný pouzepo předchozímověření organizátorem závodu).

Přihlášky:
V den závodu na místě startu od 8:30 hodin do 8:50 h a od 1. 4. 2019 do 1. 5. 2019 mailem: milanporubsky@seznam.cz POZOR: přihláška mailem je platná až po zpětném potvrzení a pouze do 8:45 h v den startu. Pokud se mailem přihlášený účastník nedostaví do uvedené doby, jeho číslo bude poskytnuto dalším zájemcům bez náhrady. Počet účastníků je omezen. Limit musí být a bude organizátorem dodržen. Proto chceme, aby objednaná a včas nevyužitá čísla nepropadla. Do přihlášky uvádějte jméno, příjmení a kategorii, do které se hlásíte

Maximální počet závodníků: 100

Informace:
Milan Porubský 730 544 085 milanporubsky@seznam.cz FB: Sokol Libverda

Startovní čísla:
Budou vydávána v den konání závodu od 8.30 h do 8.50 h nebo do vyčerpání limitu na místě startu proti zaplacení startovného (50 Kč).

Zdravotní služba:
Horská služba ČR, každý účastník však běží na vlastní riziko.

Ceny:
První tři v kategorii obdrží diplom a věcnou cenu a ceny věnované generálním sponzorem KNL Catering, s.r.o. – Karel Kubelka.

Různé:
Trasa vede CHKO Jizerské hory, lesem a po silničních komunikacích za běžného provozu. Proto musíme dbát opatrnosti, dodržovat zákon na ochranu přírody a krajiny, lesní zákon, zákon o silničním provozu a související předpisy. Postačí zdravý rozum a pud sebezáchovy s heslem není důležité zvítězit, ale zúčastnit se (a přežít ve zdraví) a při tom všem nechovat se jako čunče. Doprovod na trase není zajištěn.

Doprava:
Nezajišťujeme dopravu na místo startu ani po závodě, možný je pouze svoz věcí do cíle.
Start: https://cs-cz.facebook.com/HausmankaUKozy Cíl: http://www.bikecentrumlibverda.cz/

Upozornění:
Závod je možné uskutečnit pouze s povolením kompetentních orgánů. Žádosti budou podány v únoru a březnu 2019. Proto upozorňujeme, že konání závodu bude potvrzeno po obdržení všech nutných povolení na stránkách obce Lázně Libverda www.laznelibverda.cz v sekci místní spolky/TJ Sokol. Zároveň upozorňujeme, že část trasy z Viničné po modré a dále k Farské louce je prudká a vede členitým terénem. Memoriál Oldřicha Hrdličky 2019 – 59. ročník se koná na pozemcích, které spravuje státní podnik Lesy České republiky. Jsou to i naše lesy, chovejme se v nich ohleduplně!

Trasa:

[pt_view id=”b74251faj2″]
[pt_view id=”673d3cctsq”]
[pt_view id=”b6ea8f194d”]
[pt_view id=”b90a221j8l”]
[pt_view id=”f3784a8dor”]
[pt_view id=”76600d0f1w”]

Pin It on Pinterest