Cukrárna Jana Hejnice, obchod s dlouholetou tradicí v srdci Jizerských hor hledá podnikavého nástupce.

Roku 1886 začíná psát Štefan Augsten v objektu U černého orla  dlouholetý příběh pohostinství.
Pod komunistickým vedením Jednota cukrárna nadále vzkvétá díky péči pana Josefa Dbalého a paní Jany Grimové. Ta v roce 1989 cukrářství od Jednoty kupuje a pokračuje společně s manželem v úspěšném příběhu pod názvem Cukrárna Jana dlouhých 30 let.

Na podnikání v tomto tradičním objektu jsme se manželů Grimových zeptali:
„Pracovali jsme tu velmi rádi celých 30 let. Těšili jsme se z každého nového i věrného zákazníka. Celá léta se k nám vracejí zákazníci z Německa, Polska, víkenkoví chalupáři, sportovci, lázenští hosté. Jako drobní živnostníci jsme překonali různá kuriózní nařízení Klausů, Paroubků, Babišů i tendenci  nakupování v marketech. O to větší radost nám dělají naši věrní zákazníci i každý nový zákazník, který si na posezení u kvalitní kávy a zákusku za férové ceny najde čas“.
Předpokládám tedy, že důvodem Vašeho rozhodnutí podnik předat mladší generaci je krok do důchodového věku?
„Ano, obě dcery pracují ve zdravotnictví, převzetí rodinné tradice sice nevylučují, ale s malými dětmi to momentálně ani pro jednu z nich není aktuální. My už se těšíme na zasloužený odpočinek a čas trávený s vnoučaty“.
Hledáte tedy zájemce pro tento zavedený podnikatelský objekt v centru Hejnic?
„Prodeji se nebráníme, možnost dlouhodobého pronájmu je také otevřená. Se zájemci o podnikání chceme najít nejlepší nápad a přizpůsobit ho individuálně, důležitý je rozhovor. Cílem je pokračování úspěšného podnikání v tomto atraktivním, centrálně umístěném objektu“.
Majitelé nám umožnili nahlédnout do příběhu objektu a podnikání s dlouholetou tradicí. Zrekonstruovaný objekt nabízí velký prostor pro aktivní podnikání, samostatný byt pro zaměstnance nebo k pronájmu, velký byt nebo ubytování v patře, dvě velké terasy před prodejnou a zahradu kolem domu.

Zájemcům o další informace k objektu doporučujeme kontakt: cukrarna-hejnice@seznam.cz nebo na tel. +420 604 553 059.

[pt_view id=”b74251faj2″]
[pt_view id=”673d3cctsq”]
[pt_view id=”b6ea8f194d”]
[pt_view id=”b90a221j8l”]
[pt_view id=”f3784a8dor”]
[pt_view id=”76600d0f1w”]

Pin It on Pinterest