V sobotu, dne 7. prosince 2019, pořádala firma CiS systems s.r.o. pro své zaměstnance a především pro jejich děti „Karneval na ledě“.  Akce se konala ve Frýdlantu na zimním stadionu, kde se sešlo přes 200 lidí.

Nová veselá zábava s rytmickou hudbou, hrami a soutěžemi se v loňském roce natolik zalíbila malým i velkým, že bylo o jejím osudu v příštích letech definitivně rozhodnuto.

V letošním roce vyjelo na led více než 90 dětí v krásných a zajímavých maskách a brusle tentokrát nechyběly ani mnoha dospělým, kteří zavzpomínali na umění krasobruslařských figur svých mladších let. Karneval tak udělal radost všem věkovým kategoriím.

Pro všechny bylo připraveno teplé občerstvení, které každého příjemně zahřálo. Na závěr celé akce obdržely všechny děti v maskách od společnosti CiS systems s.r.o. balíčky se sladkostmi.

Společnost CiS velmi potěšilo, že její pozvání na karneval na ledě přijal i dětský domov ve Frýdlantu. Velké poděkování samozřejmě patří „tetám“, které všem svým dvaceti svěřencům pomohly připravit nádherné masky a děti na led doprovodily.

Zdroj: CiS systems s.r.o.

[pt_view id=”b74251faj2″]
[pt_view id=”673d3cctsq”]
[pt_view id=”b6ea8f194d”]
[pt_view id=”b90a221j8l”]
[pt_view id=”f3784a8dor”]
[pt_view id=”76600d0f1w”]

Pin It on Pinterest