Bez závad a případných nebezpečných jevů je ve Frýdlantu všech 23 veřejných dětských hřišť a sportovišť. Město Frýdlant všechna zkontrolovalo a závady nechalo opravit. V kontrolách bude nicméně pokračovat i během celého roku.

“S pravidelnou předjarní kontrolou jsme začali už v únoru, prošlo jí všech 23 veřejných hřišť a sportovišť. Zaměřili jsme se na stav jednotlivých herních prvků, především na praskliny, volné spoje, ostré hrany nebo dopadové plochy. Závady a problematická místa jsme zaevidovali a v průběhu dubna odstranili. V současné době jsou díky tomu všechny venkovní veřejné herní plochy připraveny k plnému a bezpečnému využití za podmínek dodržování provozního řádu,” říká Jan Mráz z majetkosprávního odboru Městského úřadu Frýdlant.

Město Frýdlant věří, že v době postupného rozvolňování krizových vládních opatření a nastupujícího jarního počasí budou herní plochy občany města opět hojně využívány.

Foto: Jan Mráz
Zdroj: Město Frýdlant

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest