LIBERECKO – Policisté uspořádali besedu pro děti v nízkoprahovém centru ve Frýdlantu. 

Minulý týden ve čtvrtek 23. července se vydali policisté Krajské ředitelství Libereckého kraje, konkrétně policisté z oddělení tisku a prevence, dále z oddělení personálního a z oddělení služební přípravy na návštěvu nízkoprahového centra pro děti a mládež „Cajk“ ve Frýdlantu.

Policisté si pro děti připravili krátkou besedu na téma, jaké je to být policistou a jaké jsou hlavní motivace pro vykonávání této práce. Všechny děti se besedy aktivně a s nadšení účastnily a se zájmem se dotazovaly na konkrétní případy a zkušenosti z policejní praxe.

Vzhledem k účasti policisty a zároveň bývalého olympijského vítěze v biatlonu por. Mgr. Jaroslava Soukupa se mohly děti dozvědět, jak to chodí na úrovni profesionálních sportovců. Jak náročná je příprava na olympijské hry a v neposlední řadě, si pod jeho vedením mohly vyzkoušet absolvování fyzických testů nutných k přijetí k PČR.

V závěru besedy všechny děti obdržely od preventistek drobné dárky a mohly popřemýšlet o možné budoucí kariéře u policie.

nprap. Bc. Markéta Razáková
preventistka, KŘP Libereckého kraje

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest