Pro Základní školu speciální Frýdlant, která je zřízena dle § 16 odst. 9 Školského zákona, neplatí mimořádné opatření o střídavé výuce tříd 2. stupně základní školy vyhlášené 8. 10. 2020. Naši žáci mají i nadále povinnou prezenční výuku ve škole. 1. stupeň ZŠ, obor ZŠ speciální a školní družina jsou také beze změny.

Platí pouze zákaz zájmových kroužků na období od 12. 10. do 23. 10. 2020, zákaz zpěvu a sportovních aktivit na 2. stupni ZŠ.

Dále informujeme, že MŠMT svým opatřením prodloužilo podzimní prázdniny žákům i na dny 26. a 27. 10. 2020. Žáci tedy budou mít volno od 24. 10. až do 1. 11. 2020 (9 dnů).

Případné dotazy rádi zodpovíme telefonicky nebo e-mailem, případně prostřednictvím kontaktního webového formuláře nebo na Facebooku školy.

Děkujeme za spolupráci.

Mgr. Jaroslava Smolová
ředitelka
ZŠ Speciální Frýdlant

 

Zdroj: www.mesto-frydlant.cz

Obec Višňová pokračuje v rozvoji návsi

Obec Višňová pokračuje v rozvoji návsi

Začátkem července začnou probíhat zemní práce na odstavné a parkovací ploše ze zasakovacích dílců v okolí stávajícího altánu na návsi ve Višňové. Stavebními úpravami vznikne 10 parkovacích míst pro automobily s umístěním nabíjecí stanice pro elektromobily a další...

číst více
Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest