Město Frýdlant upozorňuje občany, že na sběrném místě v ul. Raisova, Frýdlant, jak již informovalo, došlo k určitým omezením, která se týkají hlavně stavebního odpadu.

Stavební odpad nelze na sběrném místě odevzdávat z důvodu kapacitních možností. Tento odpad je možné odvézt na skládku fi. ČEFOS. Ovšem ani na skládce není možné odevzdat úplně vše. Například polystyren a sádrokarton zde nesmí vůbec přijímat. Takový odpad, který odmítne skládka převzít, je možné odvézt přímo do spalovny v Liberci nebo na sběrný dvůr v ul. Ampérova, Liberec. Odevzdání stavebního odpadu bylo a je i nadále zpoplatněno. (Sběrné místo může převzít pouze obalový polystyren – např. z balení elektrospotřebičů).

sdvur02

Dále žádáme s ohledem na velikost kontejneru, aby větve odvezené na sběrné místo měly max. délku 1,5 m, a to samé se týká nábytku, kde je vhodné odevzdat ho rozebraný na menší části.

Tímto prosíme všechny občany Frýdlantu, aby výše uvedené požadavky dodržovali a tím nám umožnili, co nejefektivněji využít kontejnery na odpad.

Děkujeme za spolupráci
za odbor majetkosprávní: Bc. Martina Černá

 

Zdroj: www.mesto-frydlant.cz

Obec Višňová pokračuje v rozvoji návsi

Obec Višňová pokračuje v rozvoji návsi

Začátkem července začnou probíhat zemní práce na odstavné a parkovací ploše ze zasakovacích dílců v okolí stávajícího altánu na návsi ve Višňové. Stavebními úpravami vznikne 10 parkovacích míst pro automobily s umístěním nabíjecí stanice pro elektromobily a další...

číst více
Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest