Navštivte Spa Resort Libverda a dořejte si úžasné procedury a masáže. Zcela jistě na jarní zezónu můžeme doporučit Masáž mušlemi, Parafínový zábal rukou nebo Libverdský rituál.

Čokoládová masáž

O léčebných účincích čokolády věděli již staří Mayové a Aztékové. Čokoláda obsahuje velké množství antioxidantů, skvěle tonizuje a hydratuje. Masáž je opravdovým pokušením pro všechny milovníky její nádherné vůně. Má pozitivní vliv na imunitní a kardiovaskulární systém, podporuje imunitu, snižuje krevní tlak a navozuje příjemné pocity vylučováním endorfinů. Jedná se o lehkou masáž za použití dlouhých tahů s relaxačními a regeneračními účinky.

Cena: 390 Kč

Masáž mušlemi

Tato metoda pochází z Tichomoří a připomene Vám atmosféru moře a exotiky. Sálající teplo z mušlí ohřívá pokožku a uvolňuje zatuhlé svalstvo a energetické bloky v těle. Důkladné prohřátí svalstva napomáhá odstranit bolesti zad a šíje. Jedná se o luxusní ošetření těla s výrazným energetickým účinkem na tělo a mysl.

Cena: 495 Kč

Parafínový zábal rukou

Dopřejte si skvělou proceduru, která má nejen kosmetické účinky, ale pomáhá i od bolesti kloubů a revmatických bolestí.

Cena: 285 Kč

Libverdský rituál

Luxusní tělový rituál, který patří mezi nejlepší procedury v nabídce. Během 90 minut zažijete celotělový peeling, koupel v mramorové vaně se sklenkou sektu, následně masáž a zábal těla. Můžete nám věřit, že z procedury odejdete jako znovuzrození.

Cena: 1.265 Kč

Více informací na: https://www.lazne-libverda.cz/cz/wellness-akce

Obec Višňová pokračuje v rozvoji návsi

Obec Višňová pokračuje v rozvoji návsi

Začátkem července začnou probíhat zemní práce na odstavné a parkovací ploše ze zasakovacích dílců v okolí stávajícího altánu na návsi ve Višňové. Stavebními úpravami vznikne 10 parkovacích míst pro automobily s umístěním nabíjecí stanice pro elektromobily a další...

číst více
Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest